in

CuteCute OMGOMG WTFWTF

«Σαν ψέμα» – Η νέα καθημερινή σειρά του Open

Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN, Σαν ψέμα, κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο με την πιο τρυφερή ιστορία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Η εκπομπή Πρωινό Σουσού βρέθηκε στα backstage της επίσημης φωτογράφισης των πρωταγωνιστών και μίλησε μαζί τους.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Χάρης Σώζος, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Ευθυμης Γεωργόπουλος, η Μαρία Παπακώστα, η Μαρίνα Βροντή και ο Παναγιώτης Κυριάκου.

Η σειρά είναι μια αισθηματική κομεντί που πατάει σε ένα ψέμα που λέει ένας πατέρας (Πολυδερόπουλος) στην κόρη του.

«Όλα ξεκινούν με ένα πολύ γλυκό ψέμα που λέει ο μπαμπάς στο κοριτσάκι του. Το θέμα είναι ποσά ψέμματα μπορεί να πει ένας μπαμπάς, ποσό αθώα και γλυκά μπορεί να είναι, που τελειώνει το ψέμα και που ξεκινά η αλήθεια. Θα είναι από τον Απρίλιο στο OPEN, καθημερινό, έχει πολλή χαρά αρκετή συγκίνηση, ανατροπές, καλούς συναδέλφους και πολύ φως», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Μια πολύ ωραία σειρά, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους συναδέλφους και έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που δουλεύω με τον Σταύρο Ποταμάρη. Όσον αφορά την πλοκή, η μικρή δεν έχει δει την μητέρα της από την γέννηση της. Εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω τη σχέση τους με δικά μου σημειώματα που της γράφω. Μέσα σε όλο αυτό κάποια στιγμή της έχει υποσχεθεί η μητέρα της ότι θα έρθει όταν κλείσει τα έκτα γενέθλια της. Φτάνει αυτή η ημέρα που γίνεται έξι ετών και ζητάει να δει τη μαμά της και εκεί ξεκινάει όλο το στόρυ», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ως πατέρας της μικρής πρωταγωνίστριας.

«Είναι μια αισθηματική κομεντί. Έχει ένα πολύ δυνατό σενάριο με ταλαντούχο καστ και νομίζω ότι θα πάμε παρά πολύ καλά. Εγώ κάνω έναν καφετζή σε ένα καφενείο και για αυτό βλέπετε με την πόδια και με φόντο την κουζίνα για να είμαστε ασορτί», είπε ο Χάρης Σώζος για τον ρόλο που ενσαρκώνει.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αληθινή μαρτυρία – «Πέντε μαθήματα που πήρα όταν άφησα τον άντρα μου να έχει ερωμένη»

Νωρίτερα από τις 25 Μαρτίου οι συντάξεις Απριλίου