in

CryCry LOLLOL

Σάλος στα κοσμικά σαλόνια με την γόνο “φίδι” – Το φτύσιμο απο τους γαμπρούς και το… δηλητήριο

Είναι μια ακόμη ιστορία… απο εκείνες που συζητιούνται πολύ μα πάρα πολύ ανάμεσα σε μέλη ισχυρών οικογενειών της χώρας. Σε παρέες τόσο εντός των τειχών αλλά και σε Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία.

  • Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μια γυναίκα… και κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.  Το κορίτσι που δεν το λές και στην πρώτη νιότη της… εδώ και χρόνια προσπαθεί να πιάσει στα δίχτυα της… κάποιον γαμπρό – ιδανικά γόνο με πολλά λεφτά – προκειμένου να εξασφαλίσει ζωάρα… να κάνει παιδιά και στο τέλος να την βρίσκει με το pool boy. 

Δυστυχώς για την ίδια η μητέρα της είναι εκείνη που την πιέζει πολύ… βάζοντας της… μάλιστα και αντίστροφη μέτρηση μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Η ξανθιά κοπελίτσα συνεπεία των συμπλεγμάτων που κουβαλάει απο την οικογένεια… και των απωθημένων έχει πολύ κακό χαρακτήρα. Όσο την φτύνεις τόσο κολλάει. Σε βαθμό τέτοιο που φτάνει σε σημεία να παρακολουθεί να να στήνει και καρτέρια σε πρώην της, να βάζει “καμμένες” κολλητούλες… να παρακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα… και να λασπώνει με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους συντρόφους της. Ως γυναίκα φίδι στάζει δηλητήριο. 

Αυτό έχουν πάρει χαμπάρι όλοι σε παρέες… και σε πρόσφατο γάμο που έλαβε χώρα σε γειτονική χώρα να συζητούν για τα έργα και τις ημέρες της. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα….που δυστυχώς είναι απόκοτο της συμπεριφοράς και της ανατροφής που πήρε απο τους γονείς της.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στην Κυπαρισσία – Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο με δίκυκλο

“Just the 2 of Us” – Μεγάλη συγκίνηση της Γαρμπή για τον θάνατο του Φλωρινιώτη