in

OMGOMG

Σάλος με την κίνηση του Τάκη – «Ξεφτίλα, διώξτε τον τραμπούκο από το Survivor»

Ένα ξέσπασμα στον αγωνιστικό χώρο είχε ο Τάκης Καραγκούνιας στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου του Survivor All Star. Ο παίκτης των Κόκκινων κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ηλία Μπόγδανο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Είναι που σκέφτεται την κόρη του το ρεμάλι. Που την έχει καταντροπιάσει την καημένη…
    Έχει δείξει πόσο σέβεται τις γυναίκες όπως υποθέτω θα σεβόταν και την πρώην γυναίκα του, παρόλα αυτά όταν είπε στη Μελίνα στην ηλικία σου έπρεπε να έχεις 2 παιδιά, δεν έτρεξε κάστανο.
    Και μην παραμυθιάζεστε που λέει ότι τα κάνει για την κόρη του. Για την τσεπούλα του τα κάνει, τυχοδιωκτικό επάγγελμα κάνει. Από αυτούς που δείχνουν 60 και νομίζουν ότι είναι τζόβενα.
    Η κόρη του θα είναι η πρώτη που θα τρώει την τοξική του συμπεριφορά.

  2. Για αυτό το λόγο πάτωσε το παιχνίδι γιατί έβαλαν μέσα άτομα που είναι εμετικά όπως αυτός αλλα και το κατσουλοζευγαρο. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Τοξικότητα, ψευτιά, κουτοπονηριά, Oscar για το ψεύτικο χτύπημα που έπεσε κάτω και έκανε ότι πονούσε ενώ έβριζε χυδαία τον Μπάρτζη. Oscar και για την παραγωγή που νομίζει ότι όλοι είναι ηλίθιοι και τους πιστεύουν.

  3. Δεν ειναι απλα τοξικος αλλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και κακο προτυπο !!! Επιθετικος ,προσβλητικος και προκλητικοτατος με ολους, δεν ξερω ποιοι απο την παραγωγη τον νταντευουν και ποιοι προβαλΛουν αυτα τα προτυπα ανθρωπων αλλα πρΕπει να λογοδοτησουν για τις επιλογες τους!!! Δεν ειναι δυνατον να ακουμε καθε μερα για ξυλοδαρμους και εκφοβισμους παιδιων και αλλων και ο θαρσυδειδος ψευτονταΗς να προβαλλεται ως παικτης ριαλιτι!

  4. Θα μου πεις στην τηλεοραση επικρατουν οι καθε ειδους ανευ παιδειας ,γλειφτες , αταλαντοι και κρεββατωμενοι!!! Εδω στο περασμενο σαρβαιβορ ο Μικρουτσικος στηριζε εναν τυπο που απειλουσε να δειρει την Αννα/Μαρια ,της εκανε λεκτικο εκφοβισμο μαζι με την σκυλου γκομενα του και τους υπολοιπους !!Ο δε Μικρουτσικος το απολαμβανε ολο αυτο και συνεχισε την ολη αυτη κατασταση με το να βγαινει και να επιτιθεται και μετασαρβαιβορ στην ιδια κοπελα και δεν κουνηθηκε φυλλο.

Βίντεο σοκ – Αθλητές καγιάκ σε στενή επαφή με τεράστιο καρχαρία Προσκυνητή

Δ. Κόκοτας – «Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο τον πάτερα μου ή να αναρωτηθώ γιατί δεν…»