in

AngryAngry WTFWTF

Σαλαμίνα ΤΩΡΑ – Παλαιοημερολογίτης ιερέας ασέλγησε σε 12χρονο και συνελήφθη

Prayer candles. Candleholder in the Russian Orthodox Christian Church. Blurred image of The Virgin and child is on background.

Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας βρίσκεται στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Νέα στοιχεία για την ασέλγεια σε ανήλικο παιδί, που του αποδίδεται…

  • Ιερέας σε μοναστήρι παλαιοημερολογικών στη Σαλαμίνα συνελήφθη για ασέγλεια σε βάρος παιδιού ηλικίας μόλις 12 ετών. Ο 68χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τη δικογραφία, «σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο αλλά εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου παθόντος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

 

  • Οι πληροφορίες λένε πως είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 22-11-2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά, και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

 

Επιπροσθέτως αμέσως μετά την ακινητοποίηση του ανωτέρω, δυνάμει σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Ανακριτή, από Αστυνομικούς της Υ.Π.Α., διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δράμα – Απότομη βουτιά της Μπέττυς Μαγγίρα στην τηλεθέαση…

ΑΝΤ1 – Κλειδώνει στην διεύθυνση προγράμματος ο Νίκος Χριστοφόρου…