in

OMGOMG

Σαμπρίνα – Η πρώτη αντίδραση μετά την σύλληψη του Λιαδέλη και του γιου τους για τους πυροβολισμούς στο μπαρ

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον Παναγιώτη Λιαδέλη, στον 19χρονο γιο του αλλά και σε ακόμα έξι άτομα, ύστερα από συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από μπαρ στο κέντρο του Βόλου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο μπαρ όπου διατηρούν ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και ο γιος του, όταν δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από το κατάστημα. Τότε τους ακολούθησαν άλλοι θαμώνες και τους τραυμάτισαν. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Η πρώτη αντίδραση της Σαμπρίνας
Η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” λίγη ώρα αφότου πληροφορήθηκε τις εξελίξεις.

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπ0αθοπύσαν να τους εντοπίσουν και κάλεσαν τη αστυνομία», δήλωσε η Σαμπρίνα.

Η σύλληψη του γιου που είχε αποκτήσει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη της έχει προκαλέσει αναστάτωση: «Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω».

«Ο γιος μου προφανώς δεν ήθελε να με ταράξει, να μου το πει μήπως τρομάξω και το έμαθα από δημοσιογράφους την επόμενη ημέρα. Αυτό όπως γράφεται σκηνικό με πυροβολισμούς είναι σαν να έχει κάνει κάτι ο πρώην άντρας μου, δηλαδή δεν έχουν κάνει κάτι», πρόσθεσε η Σαμπρίνα μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγόρι ζήτησε να πηγαίνει σχολείο με κοριτσίστικα ρούχα και το αίτημα απορρίφθηκε από τη Διεύθυνση – Διχασμός στους γονείς

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 21χρονης Ισραηλινής που κρατείται όμηρος της Χαμάς