in

Ρόδος – Δραματικές ώρες για τον Τζιοβάνι του MasterChef. Εγκατέλειψε σπίτι και εστιατόριο

Οι τρομακτικές στιγμές που έζησε ο σεφ Τζιοβάνι Σκαράτζι και η σύζυγός του, όταν εγκατέλειψαν το σπίτι και την επιχείρησή τους στη Ρόδο, λόγω του πύρινου μετώπου.

 

Ο μάγειρας που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Ρόδο, διευθύνοντας ένα εστιατόριο, μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ.

  • Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για τον τρόμο που βίωσαν, καθώς οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στην περιουσία τους, αποκαλύπτοντας πως εγκατέλειψαν τα πάντα πίσω τους για να σώσουν τις ζωές τους.

«Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου καθότι έχουμε φίλους και μας φιλοξενούν ευτυχώς γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη από ένα σημείο και μετά» είπε η σύζυγος του Τζιοβάνι, μιλώντας στην εκπομπή “Alpha Τώρα”.

  • «Βλέπαμε τις φλόγες. Από ένα σημείο και μετά δεν σε ενδιαφέρει και η περιουσία. Ωστόσο δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας. Οι άνθρωποι εδώ και 8 μέρες σβήνουν. Φύγαμε νύχτα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Χάθηκε μια σεζόν, κάηκαν ξενοδοχεία».

«Το χωριό που δουλεύουμε είναι ακριβώς το επόμενο από εκεί που σταμάτησε η φωτιά. Είναι το Γεννάδι και μετά εμείς. Το Γεννάδι και το Κιοτάρι είναι τα χωριά που πηγαίνουμε καθημερινά. Για μένα ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς. Κάθε στιγμή σκέφτομαι τι θα γίνει τώρα», είπε με τη σειρά του ο Τζιοβάνι.

Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση. Η μεγάλη ερώτηση είναι και τι θα συμβεί στον τουρισμό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Σήμερα θα πάμε στο χωριό να δούμε με τα μάτια μας τι έχει γίνει. Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε», συνέχισε ο ίδιος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός. Νίκη χρυσάφι 1-3 για τους πράσινους. Όλα τα γκολ

Ρόδος – Εντόπισαν ύποπτο με μπιτόνι βενζίνης. Κάλεσαν την αστυνομία