in

LOLLOL

Ρόδος – Αθωώθηκε 30χρονος που κατηγορήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Αγγλίδας

Αθώος κρίθηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 30χρονος ημεδαπός που συνελήφθη την 24η Μαΐου 2023 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, μετά από καταγγελία μιας 31χρονης Αγγλίδας.
Η τελευταία ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν, προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή της με ασελγείς χειρονομίες – ενέργειες.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε, την θώπευσε παρά την θέλησή της στους γλουτούς και στο στήθος και της πήρε ακατάλληλες φωτογραφίες ανασηκώνοντας το φόρεμά της, ενώ αυτή βρισκόταν κοιμισμένη σε παγκάκι πλησίον της κεντρικής παραλίας Λίνδου και σε κατάσταση μέθης τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

  • Ισχυρίστηκε ειδικότερα ότι βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές με τον σύντροφό της και τον θετό γιό της και όντας μεθυσμένη και κουρασμένη μεταμεσονύκτιες ώρες της 24ης Μαΐου 2023 βρέθηκε στην κεντρική παραλία της Λίνδου όπου ξάπλωσε για να ξαποστάσει και προφανώς αποκοιμήθηκε σε εμβρυακή στάση σε ένα λευκό παγκάκι πλησίον της παραλίας.

Κάποια στιγμή μέσα στον ύπνο της κι ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ένιωσε κάποιον να την θωπεύει στο στήθος και στους γλουτούς καθώς και να της σηκώνει το φόρεμα και να την τραβάει φωτογραφίες.
Θυμάται, όπως είπε, ότι την τραβούσε φωτογραφίες καθώς ανοίγοντας τα μάτια της είδε έντονο φως σαν φλας. Δεν ήταν σε θέση να φέρει οποιαδήποτε αντίσταση και τον παρακάλεσε να σταματήσει και να φύγει.
Τότε όπως είπε, αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση και θυμάται από τα χαρακτηριστικά του πως ήταν ενήλικας άνδρας, καραφλός μετωπικά και φορούσε μια μαύρη ζακέτα.
Ο ίδιος εξεταζόμενος ανέφερε ότι βρισκόταν σε παγκάκι της πλατείας της Λίνδου και χαλάρωνε απολαμβάνοντας την θέα της Ακρόπολης. Κατεβαίνοντας με τα πόδια προς την κεντρική παραλία της Λίνδου αντίκρισε μία γυναίκα σε ένα παγκάκι να κάθεται και να κλαίει και του ζήτησε στα αγγλικά ένα τσιγάρο. Εκείνος της το προσέφερε και τότε αυτή συνέχισε να κλαίει, να βρίσκεται σε σύγχυση και να λέει στα αγγλικά πως δεν έχει σπίτι και διάφορα άλλα τα οποία δεν ήταν σε θέση να καταλάβει καθώς δεν γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, και τότε την άγγιξε στον ώμο και προσπάθησε να την καθησυχάσει και να την βοηθήσει.
Μετά καθώς δεν καταλάβαινε τι έλεγε, της άφησε λίγο χώρο και χρόνο και άρχισε να κάνει βόλτες γύρω από το σημείο. Ύστερα την προσέγγισε πάλι για να την βοηθήσει και καθώς συνέχισε να κλαίει και να βρίσκεται σε σύγχυση, την άγγιξε φιλικά εκ νέου στον ώμο. Μετά από αυτό αποχώρησε και ανέβηκε προς την πλατεία και την είδε να ξαπλώνει κατά κάποιο τρόπο στο παγκάκι. Αφού πέρασε λίγη ώρα κατέβηκε πάλι προς την παραλία και το παγκάκι, όπου η ανωτέρω είχε πλέον αποκοιμηθεί, και την σκούντηξε για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά και ότι δεν κινδυνεύει καθώς ήταν πιθανότατα και μεθυσμένη.
Αυτή ανακάθισε, της προσέφερε και πάλι ένα τσιγάρο και κάθισε δίπλα της προσπαθώντας να την καθησυχάσει και να την συνεφέρει. Τότε αυτή σηκώθηκε και το φόρεμά της είχε σηκωθεί κι εκείνος της το κατέβασε. Στην κίνηση να φύγει παραπατώντας και καθώς πήγε να πέσει την συγκράτησε. Κατόπιν αυτού ανέβηκε προς την κεντρική πλατεία και μετά από λίγο ανέβηκε και εκείνος. Όταν έφτασε στην πλατεία την είδε να βρίσκεται με τους οδηγούς ταξί και να κλαίει πάλι, κι εκείνος απομακρύνθηκε από τo σημείο κι όταν επέστρεψε είχαν καταφθάσει και οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Ως συνήγορός του παρέστη ο δικηγόρος κ. Γιάννης Χριστοδούλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μόνο εδώ – Πρόσωπα έκπληξη από τον «Σασμό» στο «Ναυάγιο» του Mega

Επιστροφή Φιλιππίδη – Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα