Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Κινέζας μεταφράστριας Γιου Τινγκ, η οποία αγνοείται από τις 20 Μαΐου 2026. Ένα εύρημα που προκαλεί πολλά ερωτήματα εντοπίστηκε στο Άλσος Γαλατσίου.
- Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για το διαβατήριο της γυναίκας, το οποίο βρέθηκε κομμένο σε λεπτές λωρίδες και εμφανώς φθαρμένο από την πολυκαιρία και την έκθεση στον ήλιο.
Το έγγραφο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί με βεβαιότητα ότι ανήκει στην 50χρονη. Στο σημείο πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική έρευνα, με περίπου 12 αστυνομικούς να αναζητούν και άλλα πιθανά στοιχεία. Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.
Το κινητό της Γιου Τινγκ είχε βρεθεί σε διαφορετικό σημείο, σε πάροδο της οδού Λευκωσίας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η διαδρομή στην Πατησίων, κοντά στην πλατεία Αμερικής, όπου καταγράφεται το τελευταίο γνωστό ίχνος της. Σημαντική θεωρείται και νέα κατάθεση γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα που ενδέχεται να συνδέονται με την υπόθεση.
Ο σύζυγός της, από την πλευρά του, έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση ότι πίσω από την εξαφάνιση μπορεί να κρύβεται εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται.
