in

«Έκανα πρώτη φορά σ3ξ στα 35 μου» – Το μήνυμα που θέλει να στείλει

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της και θέλει η εμπειρία της να αποτελέσει «θετικό μήνυμα» για τους νεότερους.

 

 

«Δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι» δήλωσε στο περιοδικό People η 44χρονη ηθοποιός, ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της, «Rebel Rising». «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι» πρόσθεσε.

 

«Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις στα τριάντα σου όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος» τόνισε η ηθοποιός, η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ΜΜΕ αυτές τις ημέρες, μετά τους ισχυρισμούς της πως ο Sacha Baron Cohen της ζήτησε να γδυθεί σε μια ταινία τους. Όσο για το θέμα του σεξ, στη συνέντευξή της στο People τόνισε ότι είχε πει ψέματα στο παρελθόν μόνο και μόνο για να μη χρειαστεί να μιλήσει γι’ αυτό. «Υπήρξε μια ασαφής στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη: ”Ω, ναι, το έκανα απλά για να το ξεπεράσω, όταν ήμουν περίπου 23 ετών» αποκάλυψε η Ρέμπελ Γουίλσον. «Απλώς, για να αποφύγω τις ερωτήσεις» εξήγησε.

  • «Κανονικά, θα έφευγα από το δωμάτιο. Και μετά γυρίζουν οι άλλοι και σου λένε: ”Ω, στα 23, είναι τόσο αργά”. Και μετά κάθομαι εγώ και σκέφτομαι: ”Θεέ μου, στην πραγματικότητα το έκανα στα 35. Τι στο διάολο; Θα μοιάζω με τη μεγαλύτερη αποτυχημένη» παραδέχτηκε. Η Ρέμπελ πιστεύει ότι η εποχή στην οποία γεννήθηκε είχε μεγάλη σχέση με το ότι ήταν, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, «αργοπορημένη». Εξήγησε ότι πιστεύει πως εάν είχε γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα θα ένιωθε πιο ανοιχτή στο να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της σε μικρότερη ηλικία. «Είναι απολύτως απίστευτο, αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχα εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά μου περισσότερο. Ήξερα, απλώς, ότι με έλκυαν οι άνδρες και αυτό ήταν το φυσιολογικό» δήλωσε η ηθοποιός. «Και έτσι, όταν άρχισα να ανοίγομαι μάλλον περισσότερο μετά το θάνατο του πατέρα μου και συνειδητοποιώντας καλύτερα, παρόλο που είχα δει το γάμο ως ένα τρομερό πράγμα και χάσιμο χρόνου, άρχισα να ανοίγομαι σε αυτό. Και μετά από λίγα χρόνια να γνωρίζω γυναίκες και να έχω αισθήματα για μια γυναίκα, και αυτό νομίζω ότι είναι ένα σημάδι τού πού βρισκόταν η κοινωνία». Να σημειωθεί πως η Ρέμπελ Γουίλσον είναι αρραβωνιασμένη με τη σχεδιάστρια Ραμόνα Αγκρούμα και το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, τη Ρόις Λίλιαν, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Νοέμβριο του 2022.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Εγώ τι να πω που κοντεύω 50 κι ακόμα δεν έχω κάνει σεξ και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνω

    με το ηλίθιο μυαλό που κουβαλάω.

    Με έχει φάει μια ζωή η μαλακία. 😛

    Το παίζω και το ξύνω όλη μέρα το μικροτσούτσουνο πουλάκι μου.

    Η κατάστασή μου είναι δραματική. 🤓

Αυτό είναι το φυσικό αντιοξειδωτικό των ματιών

Μαρίνα Σάττι – Αυτές οι κόκκινες μπότες τρέλαναν τους άντρες πάνω στη σκηνή. Δείτε το βίντεο…