in

Ρατσιστικός «οχετός» για το κοριτσάκι που συνόδεψε την Πρωτοχρονιά τον Χάρη Δούκα

Σχόλια χυδαία, πραγματικά αδιανόητα «κυκλοφορούν» τις τελευταίες ώρες στα social media και έχουν ως στόχο τον Χάρη Δούκα.

Ειδικότερα, ακροδεξιά τρολς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, σχολιάζουν τη χθεσινή εμφάνιση του δημάρχου Αθηναίων στην αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς, ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το κοριτσάκι το οποίο τον συνόδευε.

Αφορμή αποτέλεσαν οι λανθασμένες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το κορίτσι ήταν προσφυγάκι από την Παλαιστίνη, καθώς στην πλατεία Συντάγματος υπήρχαν αρκετές Παλαιστινιακές σημαίες.

Έτσι τα ακροδεξιά αυτά προφίλ δεν έχασαν την ευκαιρία να «χύσουν» το μίσος τους, σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα δίχως τελειωμό.

Να σημειωθεί, πως παρά το γεγονός ότι απολύτως καμία σημασία δεν έχει η εθνικότητα του κοριτσιού, συνεργάτες του δημάρχου αναγκάστηκαν να διευκρινίσουν «ότι λανθασμένα αναφέρεται σε κάποια ρεπορτάζ ότι το κοριτσάκι που ανέβηκε χθες βράδυ στη σκηνή στο Σύνταγμα μαζί με τον κ. Δούκα ήταν από την Παλαιστίνη».

Ποιο ήταν το κοριτσάκι που συνόδευσε τον Χάρη Δούκα
Πρόκειται για την κόρη μίας εκ των παρουσιαστών της εκδήλωσης, Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του πρώην μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού, Σοφία.

Υπενθυμίζεται, πως στη συνέχεια ο Χάρης Δούκας, έδωσε το σύνθημα για την υποδοχή του νέου χρόνου, δηλώνοντας τα εξής:

«Σας καλωσορίζω και εγώ από την πλευρά μου, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδας, για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024. Με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ακόμα και αν μοιάζουν ακατόρθωτοι.

Είναι μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να υποδεχθώ τη νέα χρονιά, εδώ, ανάμεσα σας.

Αυτή την ώρα, λίγο πριν το νέο ξεκίνημα, σας καλώ να ξαναθυμηθούμε, όλοι, την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα, που μπορούν να γίνουν, αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για μια πιο ανθρώπινη Αθήνα, πράσινη και δημιουργική, για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ, απόψε, στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί, για να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Να ευχηθούμε η νέα χρονιά, να μας κάνει όλους πιο δίκαιους, πιο αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά!

Καλή Χρονιά Ελλάδα! Καλή χρονιά Αθήνα! Υγεία, αγάπη και προκοπή σε όλους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

13 Comments

  1. Όλοι οι δεξιοί Νου Δούλοι και οι ακροδεξιοί φασίστες έβγαλαν τον εμετικό ρατσιστικό οχετό τους για το κοριτσάκι. Αυτοί είναι. Σιχάματα.

    Αν έχετε αμφιβολία πόσο ανόητοι είναι οι δεξιοί ρατσιστές, απλώς δείτε αυτό που έγινε στο Σύνταγμα κατά την έλευση του 2024. Ο νέος Δήμαρχος Χάρης Δούκας ανέβηκε στην σκηνή με ένα μελαχρινό κοριτσάκι και κατακρίθηκε γιατί έτσι έδειχνε ανεκτικότητα και αγάπη στους αλλοδαπούς.
    Το κοριτσάκι είναι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.
    Να μισείς έναν άνθρωπο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, μόνο και μόνο επειδή είναι παιδί του Αχμέτ και
    όχι του Νάσου. Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι?
    Δεν ξεκίνησε από κανένα μη δεξιό site. Κανένα αριστερό site δεν μίλησε άσχημα για το κορίτσι, επομένως αυτό που λες είναι τεράστιο φάουλ και προπαγάνδα εναντίον της Αριστεράς,
    της πιο ανθρωπιστικής ιδεολογίας, που το απέδειξε και τώρα, πως είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Αυτοί που το ξεκίνησαν είναι όπως πάντα, οι δεξιοί και ακροδεξιοί φασίστες.
    Έβγαλαν όλο τους το μίσος. Διαβάστε τα σχόλια μίσους για το κοριτσάκι, από δεξιά/ακροδεξιά τρολ στα social media και φρίξτε.
    Επίσης, σε δεξιά site όπως το Πρώτο Θέμα, τα σχόλια που γράφουν τα δεξιά/ακροδεξιά κατακάθια για το κοριτσάκι, είναι τραγικά και προκαλούν εμετό και αηδία.
    Οι δεξιοί και ακροδεξιοί Νου Δούλοι έδειξαν για ακόμα μια φορά το πραγματικό απαίσιο πρόσωπο της ψυχής τους, την σκατοψυχιά τους. Αυτοί είναι. Ο καρκίνος και η γάγγραινα της κοινωνίας μας.
    Και είναι τόσο πανηλίθιοι με χαμηλό IQ που βιάστηκαν και έβγαλαν το αυθαίρετο συμπέρασμα από το κλούβιο τους μυαλό, ότι το κοριτσάκι δεν είναι ελληνόπουλο, αλλά προσφυγόπουλο.

    Η μαλακία των δεξιών/ακροδεξιών πάει σύννεφο. Βρήκαν αφορμή για άλλη μια φορά να πετάξουν την χολή τους και το δηλητηριώδες μίσος τους για ένα παιδάκι αλλά και για τον νέο Δήμαρχο ο οποίος είναι συμπαθέστατος. Μόνο και μονο επειδή δεν είναι δεξιός και έδιωξε τον άχρηστο γόνο Μπακογιάννη.

    Αν είσαι δεξιός, δεν είσαι Άνθρωπος. Αν δεν είσαι Αριστερός, δεν είσαι Άνθρωπος. Τέλος.

  2. Τσουνάμι βλακείας για το «κοριτσάκι στην Πλατεία Συντάγματος»

    Με ένα τσουνάμι βλακείας υποδέχτηκε η Ελλάδα το 2024.

    Αφορμή ήταν το γλυκύτατο κοριτσάκι με το οποίο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, υποδέχθηκε το νέο έτος, στο Εορταστικό πρόγραμμα της πλατείας Συντάγματος.

    Επειδή η πλατεία Συντάγματος ήταν όπως κάθε χρόνο γεμάτη με Πακιστανούς, Αφγανούς αλλά για πρώτη φορά και Παλαιστινίους που ανέμιζαν σημαίες, η πλειοψηφία των δεξιών και ακροδεξιών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεώρησαν ότι και το κοριτσάκι είναι προσφυγόπουλο.

    Και έβριζαν τον Δούκα που αντί για κάποιο ελληνόπουλο ανέβηκε στη σκηνή με ένα αλλοδαπό παιδάκι.

    Μιλάμε για τσουνάμι βλακείας.

    Το κοριτσάκι που συνόδευσε τον δήμαρχο στο πάλκο της πλατείας Συντάγματος, είναι ελληνόπουλο. Είναι η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου η οποία μάλιστα ήταν και η «οικοδέσποινα» της τελετής και του κορυφαίου μπασκεμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού.

    Καλή χρονιά Ελλάδα, με περισσότερη εξυπνάδα…

  3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

    ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΒΡΩΜΑΝΕ.
    ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΧΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΟΧΕΤΟ ΜΙΣΟΥΣ.

    ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΔΕΞΙΟ SITE ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΕΞΙΑ. ΕΛΕΟΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΑ FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΡΟΛ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  4. Αγαπητή μου τα πράγματα είναι απλά.
    Οι δεξιοί ξέρουμε οτι είναι φασίστες.
    Οι αριστεροί όμως είναι ΚΑΙ υποκριτές ΚΑΙ φασίστες.
    Ξέρω πολύ καλά ποιός έγραψε πρώτος τι και ποιοί το αναπαρήγαγαν.ολοι τους το ίδιο γελοίοι λοιπόν.
    Και το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι αριστεροί ”προχώ” με τον άνθρωπο πάντα(όταν είναι δικός μας)ήθελαν ανοικτά σύνορα και όλους τους αλλοδαπόυς μέσα,και τώρα σκούζουν που ουσιαστικά ψηφίζει αυτόν τον νόμο η Νουδούλα των δεξιών!!!Σκέτη τρέλα!!!!
    Καλή χρονιά και καλά μυαλά(αν όχι κρασιά)

  5. Αφιερωμένο στους ”αριστερούς”

    Έισαι κομουνιστής μέχρι να πλουτίσεις…
    Έισαι αναρχικός μέχρι να γίνεις αρχηγός…
    Έισαι άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο…

    Η δύναμη είναι στο..παραμύθι – ΑΛ6ης

  6. Στοχοποίηση Δούκα από Πλεύρη και δεξιά/ακροδεξιά τρολ για την γιορτή στο Σύνταγμα

    Ορισμένοι από τους ψευδώνυμους χρήστες του διαδικτύου συνέδεσαν την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με τη συνωμοσιολογική θεωρία της υποτιθέμενης «μεγάλης αντικατάστασης»

    Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα με fake news για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Σύνταγμα εξαπέλυσαν ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, και ακραία τρολ του διαδικτύου διαμαρτυρόμενοι για τις παλαιστινιακές σημαίες που ύψωσαν θεατές και για το κοριτσάκι που ανέβηκε στη σκηνή για την αντίστροφη μέτρηση πριν την έλευση του νέου χρόνου.

    Το γεγονός που φαίνεται να εξόργισε τον «γαλάζιο» βουλευτή ήταν ότι κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής πρωτοχρονιάτικης γιορτής κάποιοι θεατές ανέμισαν σημαίες με τα χρώματα της Παλαιστίνης τις οποίες κατέγραψαν τα τηλεοπτικά δίκτυα που μετέδιδαν την εκδήλωση. «Στον δήμο της Αθήνας μία σημαία υψώνεται και αυτή είναι της Πατρίδας μας της Ελλάδας. Τις σημαίες άλλων κρατών να τις υψώνει ο νέος δήμαρχος στο σπίτι του» τόνισε σε οργισμένη ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο ίδιος ο κ. Δούκας ήταν αυτός που ύψωσε τη σημαία, κάτι το οποίο, βέβαια, δεν συνέβη.

    Πάντως, ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν διευκρίνισε αν αυτό που επιθυμούσε ήταν να υπάρξει παρέμβαση των δημοτικών αρχών ή κάποιου είδους επιβολή προληπτικής λογοκρισίας από τον ίδιο τον Δήμαρχο Αθηναίων.

    Πριν από την οργισμένη ανάρτηση του κ. Πλεύρη το «ζήτημα» της παλαιστινιακής σημαίας είχαν φέρει, πάντως στην επιφάνεια και πολυάριθμα ακροδεξιά τρολ με συντονισμένες δημοσιεύσεις τους στις ψηφιακές πλατφόρμες οι οποίες ήταν γεμάτες από εχθροπαθείς, ξενοφοβικές και μισαλλόδοξες αναφορές.

    Ορισμένοι από τους ψευδώνυμους χρήστες του Διαδικτύου συνέδεσαν μάλιστα την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με τη γνωστή συνωμοσιολογική θεωρία της υποτιθέμενης «μεγάλης αντικατάστασης» (Grand Remplacement‎‎) και κατήγγειλαν ότι σκοπός του νέου Δημάρχου Αθηναίων είναι… να αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό με μετανάστες από την Αφρική και την Ασία.

    Λόγος μίσους και fake news για το κοριτσάκι της εκδήλωσης
    Τα ακροδεξιά τρολ δεν περιορίστηκαν όμως στη στοχοποίηση του Χάρη Δούκα και των θεατών αλλά έφτασαν και σε σημείο να επιτεθούν στο συμπαθέστατο κοριτσάκι που πήρε μέρος στην εκδήλωση στο πλευρό του νέου Δημάρχου κατά τη διάρκεια της αντίστροφης
    μέτρησης για τον νέο χρόνο.

    Πιο συγκεκριμένα, εκτόξευσαν ακραίο λόγο μίσους αλλά και fake news ενάντια στην μικρή η οποία, όπως έγινε γνωστό, είναι κόρη του διάσημου καλαθοσφαιριστή Νάσου Γαλακτερού και της δημοσιογράφου Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

    Μεταξύ άλλων παραληρηματικών ισχυρισμών τα ακροδεξιά τρολ ανέφεραν ότι το κοριτσάκι είναι μέλος της Χαμάς (!) ή των Ταλιμπάν, ενώ άλλοι υποστήριξαν ψευδώς ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν επέτρεπε σε Έλληνες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

    Υ.Γ. Εντωμεταξύ, ο εξαίρετος Χάρης Δούκας αυτές τις μέρες ξεκινάει τα καθήκοντά του ως νέος Δήμαρχος.

    Μέχρι το τέλος του χρόνου, Δήμαρχος Αθηναίων ήταν ο Μπακογιάννης ο οποίος και ήταν υπεύθυνος
    της διοργάνωσης της Πρωτοχρονιάτικης φιέστας.

    Στο Σύνταγμα ήταν πολλοί αλλοδαποί αλλά και πολλοί Έλληνες.

    Πολλοί από αυτούς που ύψωσαν την Παλαιστινιακή σημαία, ήταν και Έλληνες εκτός από Παλαιστίνιοι,
    για να δείξουν την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης.

    Το αστείο είναι ότι η δεξιά γέμισε την Ελλάδα με αλλοδαπούς εδώ και χρόνια.

    Οι Νου Δούλοι είναι ικανοί να μας πουν ότι με Μπακογιάννη δεν θα είχαμε αλλοδαπούς,
    ενώ κάθε έτος, στην αλλαγή του χρόνου, το Κέντρο είναι γεμάτο πάντα με αλλοδαπούς. 🤡

    Επίσης, ο Χάρης Δούκας δεν είναι Πρωθυπουργός, για να του ρίχνουν όλες τις ευθύνες της ΝΔ, εκλέχθηκε Δήμαρχος Αθηναίων, δεν ξεκίνησε ακόμα την θητεία του και του κάνουν πόλεμο ανελέητο. Μόνο για την τρύπα του όζοντος δεν είπαν ότι φταίει.
    Μιλάμε για μεγάλους Καραγκιόζηδες, όχι αστεία. 🤡

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΣΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ.

    Ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΓΟΝΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.
    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ, Ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

  7. ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

    Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Ηχηρό μήνυμα με δεκάδες σημαίες της Παλαιστίνης

    Πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε τη συναυλία ύψωσε σημαίες της Παλαιστίνης, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον λαό της Γάζας που υποφέρει.

    O νέος Δήμος Αθηναίων Χάρης Δούκας, στο “3, 2, 1 Καλή Χρονιά!” υποδέχτηκε το 2024 από την Πλατεία Συντάγματος.

    Στις εντυπωσιακές εικόνες που μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, κυριάρχησαν σημαίες της Παλαιστίνης, με τους συγκεντρωμένους να στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Γάζα.

    Η βραδιά ξεκίνησε με τις εορταστικές μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσαν με τις μουσικές τους το κοινό που γέμισε την καρδιά της Αθήνας.

    Πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε τη συναυλία ύψωσε σημαίες της Παλαιστίνης, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον λαό της Γάζας που υποφέρει.

    Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την υποδοχή του νέου χρόνου δήλωσε:

    «Σας καλωσορίζω και εγώ από την πλευρά μου, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδας, για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024. Με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ακόμα και αν μοιάζουν ακατόρθωτοι. Είναι μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να υποδεχθώ τη νέα χρονιά, εδώ, ανάμεσα σας. Αυτή την ώρα, λίγο πριν το νέο ξεκίνημα, σας καλώ να ξαναθυμηθούμε, όλοι, την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα, που μπορούν να γίνουν, αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για μια πιο ανθρώπινη Αθήνα, πράσινη και δημιουργική, για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας. Για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ, απόψε, στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί, για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά, να μας κάνει όλους πιο δίκαιους, πιο αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά! Καλή Χρονιά Ελλάδα! Καλή χρονιά Αθήνα! Υγεία, αγάπη και προκοπή σε όλους».

    Yποδοχή νέου χρόνου και συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023.

    Αυτό ακριβώς έγραψε το Κουτί της Πανδωρας. Αυτό που (αντ)έγραψα παραπάνω.
    Κανένα μη δεξιό site δεν έγραψε ότι το κοριτσάκι είναι από την Παλαιστίνη.

    Το θέμα/πρόβλημα είναι τα σχόλια μίσους που γράφτηκαν από την δεξιά/ακροδεξιά για ένα παιδί,
    είτε είναι ελληνόπουλο είτε προσφυγόπουλο.
    Είδα τα σχόλια στο ΠΘ από τα δεξιά/ακροδεξιά τρολ για το κοριτσάκι και έπαθα πλάκα.
    Δεν τους αλλάζει μυαλά ούτε ο νέος χρόνος, ούτε κανείς.
    Ο χρόνος απλά περνά κι αυτοί γίνονται χειρότεροι.
    Αν δεν αποφασίσουν από μόνοι τους να αλλάξουν τον εαυτό τους, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους δηλαδή, ο χρόνος δεν μπορεί να κάνει θαύματα, δεν έχει μαγικό ραβδί.
    Πρέπει οι ίδιοι να αποφασίσουν να αλλάξουν. Τους το εύχομαι ολόψυχα.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

  8. Αγαπητέ Σπύρο, αυτό είναι σωστά αφιερωμένο στους γιαλανζτί Αριστερούς όπως η Έφη Αχτσιόγλου που τα έλεγε καλά στην θεωρία αλλά ατην πράξη συνωμότησε με την δεξιά και έγινε το ίδιο με αυτήν.
    Άτομα σαν την Αχτσιόγλου απέδειξαν πως δεν ειναι γνήσιοι Αριστεροί.

    Ο Αλέξης απέδειξε πως είναι ο μόνος αυθεντικός Αριστερός.
    Αποδεικνύεται ΚΑΙ από το πόθεν έσχες του συν τοις άλλοις.
    Δεν πλούτισε από την πολιτική όπως η οικογένεια Μητσοτάκη που κατακλέβει μια ζωή τα λεφτά των Ελλήνων.
    Ο Τσίπρας αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν πούλησε κανένα παραμύθι.
    Ο Αλέξης ούτε μας κορόιδεψε, ούτε μας έκλεψε.
    Είναι ο καλύτερος και ο πιο έντιμος Πρωθυπουργός που είχε ποτέ η χώρα μας.
    Κυβέρνησε την Ελλάδα μέσα σε μνημόνια και βαθιά κρίση που την έφεραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κατάφερε να μας βγάλει από τα μνημόνια, να αφήσει λεφτά στο κράτος (37 δις μαξιλάρι) χωρίς να κλέψει
    ούτε σεντ και να μηδενίσει σχεδόν την εγκληματικότητα.

    Η Αριστερά απλώς υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών.
    Δεν μας γέμισε όμως η Αριστερά την χώρα με μετανάστες.
    Η δεξιά γεμίζει την χώρα μια ζωή με μετανάστες και αυτοί που δεν τους θέλουν, ψηφίζουν δεξιά.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε σε ασφαλείς χώρες αρκετούς μετανάστες μέσα στην τετραετία που κυβέρνησε.
    Αν ήταν όλοι αυτοί εδώ με μαζί με αυτούς που είναι αμέτρητοι, θα πατούσαμε ο ένας τον άλλον τώρα.
    Η Αριστερά λοιπόν επαναπάτρισε με ανθρωπιά και ασφάλεια, πολλούς μετανάστες.
    Η δεξιά κάνει το αντίθετο. Γεμίζει την χώρα ανεξέλεγκτα με άπειρους μετανάστες για να τους εκμεταλλεύεται απάνθρωπα σαν σκλάβους για φθηνά εργατικά και τους δυσκολεύει την ζωή,
    κυρίως όμως, εξαθλιώνει την ζωή των Ελλήνων που αναγκάζονται να ζουν μέσα στον κίνδυνο και την εγκληματικότητα που προκαλούν κάποιοι από τους λαούς που έρχονται εδώ.

    Το αστείο της υπόθεσης, λοιπόν, είναι ότι δεξιοί ψηφοφόροι βρίζουν την Αριστερά για όλα αυτά που φοβούνται ότι δήθεν θα τους κάνει, και τελικά όλα όσα φοβούνται από την Αριστερά, τα λούζονται από την δεξιά. Όλα όμως. Φορολογία Ε.Ε., μετανάστες, τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

    Οι δεξιοί Νου Δούλοι έσκουζαν και σκούζουν ότι Αριστερά θέλει να γεμίσει την Ελλάδα με αλλοδαπούς και τελικά την γεμίζουν οι ίδιοι καταπατώντας τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.
    Η Αριστερά θέλει μόνο να προστατεύσει τα δικαιώματα των κατατρεγμένων μεταναστών.
    Δεν λειτούργησε ποτέ εις βάρος της χώρας.
    Η Αριστερά έστειλε πολλούς μετανάστες σε άλλες χώρες με ασφάλεια.
    Η ακροδεξιά Νου Δούλα αυτό που κάνει είναι και ρατσιστικό και μισελληνικό/ανθελληνικό και εγκληματικό εις βάρος της χώρας μας και όλων εμάς των Ελλήνων.
    Οι δεξιοί ψηφοφόροι έσκουζαν ότι η Αριστερά θα μας γεμίσει με μετανάστες και τώρα που τελικά,
    η δεξιά μάς γεμίζει με μετανάστες, κάνουν τουμπεκί. Μιλάμε για παράνοια. Σκέτη τρέλα.
    Δεν βγάζεις άκρη με Νου Δουλες ψηφοφόρους.

    Αυτός τελικά που μας φλόμωσε και μας φλομώνει στο παραμύθι, αποδείχθηκε πως είναι ο Μητσοτάκης.
    Κάθε μέρα ψέματα και κωλοτούμπες. Ο κόσμος βρίσκει την μαγεία στο παραμύθι του Μητσοτάκη.
    Οι γνήσιοι Αριστεροί είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    Φασίστας και Αριστερός δεν πάνε μαζί.
    Αυτά ισχύουν για όσους παριστάνουν τους Αριστερούς ενώ είναι ψευτοαριστεροί του κώλου όπως π.χ. ο Τζανακόπουλος.
    Και ο Αριστερός δικαιούται να είναι πλούσιος και να ζει άνετα με αφθονία,
    όχι όμως με απληστία όπως ο Κούλης.

    ΚΑΙ Υποκριτές ΚΑΙ φασίστες είναι μόνο οι δεξιοί/ακροδεξιοί και το αποδεικνύουν πάλι με τις πολιτικές τους.

    Ο αναρχικός δεν είναι απαραίτητα Αριστερός. Συνήθως είναι μηδενιστής.
    Δεν αποδέχεται καμμία ιδεολογία δηλαδή.
    Υπάρχουν και οι αναρχοαριστεροί οι οποίοι μένουν πάντα πιστοί στις ιδέες τους.
    Είναι καλό να γίνονται αρχηγοί οι γνήσιοι Αριστεροί εφόσον είναι ένας από εμάς και ανθρωπιστές
    και ηγούνται για να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν και όχι για να εξουσιάσουν.

    Τώρα, το θεμα της θρησκείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα.
    Υπάρχουν πολλοί Έλληνες Αριστεροί που είναι Χριστιανοί και υπάρχουν
    και άλλοι άθεοι επειδή είναι ορθολογιστές. Δικαίωμά τους είναι βέβαια.
    Εγώ πιστεύω στον Θεό.
    Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλοι οι Χριστιανοί είναι φασίστες και υποκριτές.
    Μιας και δεν πράττουν όλοι το δίδαγμα του Ιησού να είναι καλοί άνθρωποι.
    Όμως αυτό θα ήταν λάθος. Το ίδιο ισχύει και για την Αριστερά.
    Αν κάποιος δεν είναι γνήσιος Αριστερός, δεν φταίει η ιδεολογία της Αριστεράς που είναι άψογη και ανθρωπιστική.
    Αν κάποιος χριστιανός είναι κακός άνθρωπος, δεν φταίει ο χριστιανισμός γι’ αυτό.
    Ο χριστιανισμός έχει πολλά κοινά με την Αριστερά.
    Τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
    Ο Χριστός ήταν Αριστερός.

  9. Σήμερα σε γνωστό καφέ στην Αγ. Σοφίας, ήταν μια παρέα με πέντε παππούδια και έλεγαν:
    «Μας πρόδωσε ο βρωμιάρης ο Μητσοτάκης, πρώτα φέρνει χιλιάδες Πακιστανούς
    και τώρα νομιμοποιεί τους πούστηδες. Πώς την πατήσαμε έτσι και βρίζαμε άδικα τον Τσίπρα.
    Ο Μητσοτάκης μας κορόιδεψε».

  10. Παιδιά, για να το διευκρινίσουμε, η Αριστερά ποτέ ΔΕΝ ήθελε όλους τους αλλοδαπούς μέσα.
    Η Αριστερά θέλει οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες να είναι καλά, να μην κινδυνεύουν.
    Έστειλε πολλούς πρόσφυγες σε άλλες χώρες το 2015-2019 με ασφάλεια και προσοχή.
    Δεν τους κράτησε όλους εδώ.
    Πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση, τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών να προστατεύονται
    και να μην κινδυνεύουν να πάθουν κάτι, να πνιγούν όπως στο ναυάγιο της Πύλου ή οτιδήποτε άλλο,
    αλλά να προστατεύονται και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που κινδυνεύουν από κάποιους από αυτούς (όχι από όλους) που είναι επικίνδυνοι. Η δεξιά ΝΔ άνοιξε τα σύνορα το 1992 και έφερε όλους τους εγκληματίες των φυλακών της Αλβανίας και όλους τους παράνομους κάθε χώρας.
    Η ζημιά που έκανε η ΝΔ στην Ελλάδα με τους μετανάστες και συνέχισε και συνεχίζει να κάνει, είναι ανεπανόρθωτη. Δεν προστατεύει κανέναν. Ούτε τους μετανάστες, ούτε τους Έλληνες.
    Όλοι κινδυνεύουν από όλους όσον αφορά το μεταναστευτικό. Κάποιοι μετανάστες που είναι καλοί άνθρωποι, κινδυνεύουν από τους ακροδεξιούς φασίστες και την εκμετάλλευσή τους από την ΝΔ σαν να είναι σκλάβοι ενώ οι Έλληνες κινδυνεύουν από κάποιους εγκληματίες μετανάστες και παραμένουν απροστάτευτοι. Η απάνθρωπη ΝΔ δεν νοιάζεται για κανέναν. Έχει αφήσει την χώρα στο έλεος.

    Εγώ θέλω να ζω σε μια χώρα με ασφάλεια και ανθρωπιά χωρίς κινδύνους.
    Η ΝΔ με ή χωρίς μετανάστες, έχει μετατρέψει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι.
    Η Ελλάδα έγινε Κολομβία στο θέμα της εγκληματικότητας.
    Δεν υπάρχει ούτε προστασία του πολίτη, ούτε αστυνομία, ούτε τίποτα.
    Ο Θεός βοηθός. Μόνο ένα θαύμα θα σώσει πια την χώρα μας.

  11. Όλοι οι Έλληνες θέλουμε η Ελλάδα μας να παραμείνει ελληνική και χωρίς εγκληματικότητα.
    Η ανθελληνική Νέα Δημοκρατία βάζει στην χώρα αμέτρητους μετανάστες εις βάρος των Ελλήνων χωρίς να τους ελέγχει.

    Ας τους πάρει Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στο σπίτι του τους μετανάστες.
    Αυτοί που θα φέρει θα ζουν εις βάρος όλων εμάς των Ελλήνων πολιτών. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό.
    Η Ελλάδα είναι ελληνική και ανήκει στους Έλληνες, όπως σοφά έλεγε ο Αντρέας μας.
    Θα τα πούμε στις Ευρωεκλογές, χαζοκούλη. Έχεις να φας τόσο μαύρο που δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.

    Ο Κασσελάκης αποδεικνύεται πολύ πατριώτης. Είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και αληθινός πατριώτης.
    Εφόσον το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζω μια ζωή, κοιμήθηκε με τον Ανδρουλάκη, θα ρίξω ψήφο για πρώτη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο Κασσελάκης με κέρδισε με την πιο αυθεντικά ρεαλιστική, σοσιαλιστική και πατριωτική προσέγγισή του στα πολιτικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους άφησε πίσω του τα κομμουνιστικά κατάλοιπα των Φίληδων και εξελίχθηκε σε σοσιαλιστικό κόμμα.

    Ο κομμουνισμός είναι ακραία αριστερά και ενώ έχει καλές ιδέες, ειναι δύσκολο να εφαρμοστούν στην πράξη.
    Ο σοσιαλισμός είναι η πιο σωστή μορφή της αριστεράς.
    Γιατί όταν εφαρμοστεί σωστά, όλοι οι πολίτες θα μπορούν να ζήσουν με ευημερία και ευμάρεια.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπω ότι γίνεται επιτέλους το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ του Αντρέα Παπανδρέου που όλοι αγαπήσαμε.
    Και ο Τσίπρας αυτό προσπάθησε να κάνει αλλά με τους Φίληδες εκεί μέσα, ήταν αδύνατον να το πετύχει.
    Τώρα, που το κόμμα καθάρισε επιτέλους από τους κολλημένους, εκφράζει περισσότερο την ιδεολογία
    του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.

  12. ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΙ 100%

    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΚΑΙΝΕ” ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ,

    ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ? 🤯

    ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ “ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ”,

    ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ.

    ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝ.

    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ,

    ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ

    ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΟΥΖΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ

    ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ.

    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΟΥ ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,

    ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ

    ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΤΟ ΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟ. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Η ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ,

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.

    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ/ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ

    ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ Ή ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ

    ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑΣ” ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΒΛΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ TV

    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ Η ΚΟΥΛΑ.

    ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ

    ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΟΥΛΗ.

    ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΛΗ.

Η Αντωνά αποχαιρέτησε το 2023 με μαύρα εσώρουχα – ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο ο Στάθης Σχίζας – Τι συνέβη;