in ,

CryCry LOLLOL

Ραντεβού ΣΚΑΪ – Μουτσινά την επόμενη εβδομάδα. Για τα τυπικά του διαζυγίου

Οριακή είναι πλέον η κατάσταση μεταξύ Νίκου Μουτσινά και ΣΚΑΪ χωρίς να αποκλείεται το τέλος της συνεργασίας να έρθει νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου και πριν ρίξει και επίσημα αυλαία η τηλεοπτική σεζόν για φέτος.

 

  • Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και στα μέσα Απριλίου. Η δημοσκοπική άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες μετρήσεις μετά το πρώτο σοκ των Τεμπών φαίνεται πως κλειδώνει τις εκλογές για την 21η Μαϊου.

 

Η προεκλογική περίοδος λοιπόν θα ξεκινήσει επίσημα αμέσως μετά το Πάσχα. Ίσως λοιπόν εκεί να γραφτεί το φινάλε στη σχέση του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι. Και η τυπική δικαιολογία της προεκλογικής περιόδου θα είναι πολύ τυπική και για τις δύο πλευρές.

 

  • Η ενόχληση είναι ακόμη μεγαλύτερη από χθες μετά τις σπόντες του «Μούτσι» για τον Μάρκο Σεφερλή. Άλλωστε είναι γνωστό στο παρασκήνιο της τηλεόρασης πως οι δύο κωμικοί ηθοποιοί και παρουσιαστές χωρίς να έχουν να χωρίσουν κάτι και χωρίς ποτέ να έχουν έρθει σε αντιπαράθεση δεν συμπαθιούνται και ιδιαίτερα.

 

Αυτό που μαθαίνω λοιπόν είναι πως μάλλον την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το τυπικό ραντεβού ΣΚΑΪ – Μουτσινά για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο αλλά και να οριστεί και η ημερομηνία.

Τυπικά πάντως αυτό που μου μεταφέρθηκε είναι πως το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Αλλά ούτως ή άλλως σε αυτό το διετές που λήγει ο Μουτσινάς ορίζει πως η εκπομπή του ολοκληρώνεται νωρίτερα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ήταν καιρό τώρα που τα μάτια του γυαλίζουν από την αυπνία. Δεν μπορεί να τα θες όλα σε αυτήν την ζωή: και υψηλό κασέ και τα νούμερα και να μην θες ψυχαγωγία επειδή και καλά στεναχωριέσαι με αυτά που συμβαίνουν στην ζωή.
    Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πολύ περισσότερο και πληρώνονται πολύ λιγότερο και ζουν στην ίδια κοινωνία με τα ίδια προβλήματα (ίσως και περισσότερα) αλλά πολύ περισσότερο προσγειωμένοι.
    Η αυτοπροβολή πειράζει Νίκο, όχι η ζωή η ίδια

Tο «παρασκήνιο» της δήλωσης Λιάγκα για το Πρωινό – Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν η Κορινθίου

“Survivor All Star” – Γελοιότητες. Ο Μαρτίκας αερίζεται στο συμβούλιο και ο Τούρκος το παίζει στον αέρα