in ,

LOLLOL CuteCute CryCry LoveLove OMGOMG

Ράκος η Σκορδά – Άγριο τρολάρισμα για την συνέντευξη στον Τσίπρα

Όχι απλά δεν έπεισε αλλά έγινε και μεγάλη τρολιά στο διαδίκτυο. Αδιάβαστη και αμήχανη ήταν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξη που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται ότι αισθάνεται άβολα και αμήχανα.

  • Μεγάλες παύσεις και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις επί του ίδιου θέματος έδειξαν την ανεπάρκεια Σκορδά. Σε αντίθεση με Τσιμτσιλή, Δανάη, Μελέτη και Καινούργιου που όχι απλά ήταν διαβασμένες στα τετ – α – τετ που είχαν με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά έβγαλαν και ειδήσεις.

Η Σκορδά ήταν πολύ στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα της συνέντευξης και περίμενε χθες το βράδυ με πολύ μεγάλη αγωνία τα νούμερα τηλεθέασης.

  • Υπήρξε και ένταση μαθαίνω με πρόσωπα της εκπομπής πίσω από τις κάμερες. Το χθεσινό πολύ κακό σκορ όχι απλά έδειξε το πόσο υστερεί η Φαίη Σκορδά σε αυτά τα θέματα σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης αλλά είναι σίγουρο πως θα φέρει και εξελίξεις σύντομα.

Με «ξήλωμα» πάνελ και ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας έχω γράψει βέβαια πολλές φορές πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα για την ακριβότερη μεταγραφή της περσινής σεζόν…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Και δεν είναι μόνο αυτό.
    Η Σκορδά έδειξε πόσο χάπατο είναι ειδικά όταν μιλούσε για τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής τους παραπλανημενους, το βλέμμα της ήταν λες και θα έβαζε τα κλάματα.
    Όλοι οι πλούσιοι είναι με το ΣΥΡΙΖΑ επειδή έχουν τα χρήματα στο εξωτερικό, κάτι σαν τη Σκορδά. Και μετά το παίζουν κοινωνικά ευαίσθητοι και με τα ψέματα κοντεύουν να βάλουν τα κλάματα

  2. Η Σκορδα να κοιταξει να αξιοποιησει τον Βουρακη , ειναι ο μονος απο το πανελ που εχει ενα ειρμο στην σκεψη του και μπορεις να παρακολουθησεις. Η Γραμμελη αυτοαναιρειται και εχει το ακαταλογιστο, ασε που δεν μπορει να τα βγαλει περα με τον Βουρακη και γι αυτο και βαζει τις φωνες οταν την στριμωχνει, ο Γεωργιαδης ειναι ο μονιμος γλειφτης οποτε δεν υπολογιζεται και η Χριστοπουλου να συμμετεχει , ηταν καλυτερη στην αρχη

  3. Εγώ πάντως αν ήμουν Σκορδά δε θα έκανα συνέντευξη στον Τσίπρα μετά από τη συνέντευξη της Καινούργιου στο Κούλη γιατί φάνηκε ξεκάθαρα ότι το έκανε για να δείξει ότι και εγώ μπορώ αν εσύ……επί της ουσίας ανεπαρκής για τέτοιες συνεντεύξεις, βαρετό όλο…..
    Οι πλαστικές την έκαναν αγνώριστη,η Χριστοπούλου είναι μακράν το ωραιότερο πρόσωπο στην εκπομπή και Γραμμελη μοιάζει με τη Φαίη νομιζω

  4. Τέτοιο κουτορνίθι παρουσιάστρια μακράς διάρκειας δεν έχω ξαναματαδεί🫣Υποδέχεται τον Τσίπρα λέγοντας ότι σε λίγες ώρες θα ανοίξουν οι ΚΑΛΠΕΙΣ😂 Ποιες ΚΑΛΠΕΙΣ βρε χαζοκούδουνο? Ούτε πληθυντικό δεν ξέρεις?

Μπέσσυ Αργυράκη – «Το μόνο που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι, τρελαίνομαι»

Για πρώτη φορά – Το μοιραίο λάθος με το κινητό του “εγκέφαλου” στη δολοφονία Καραϊβάζ