in

CryCry OMGOMG

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε». Με αυτά τα λόγια, ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο στον Βόλο.

Ο πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους, που έχασε την ζωή του όταν μία μηχανή έπεσε με ταχύτητα πάνω στον παππού του, οποίος το κρατούσε αγκαλιά, μίλησε στο MEGA.

««Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Καταστραφήκαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η στιγμή που μηχανή παρασύρει τον παππού με το βρέφος στην αγκαλιά του
Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο, με θύμα ένα βρέφος στον Βόλο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Είναι η στιγμή που μηχανή παρασύρει τον παππού, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος της κόρης του.

Ο παππούς έπεσε στο έδαφος, ενώ το μωρό εκσφενδονίστηκε στον αέρα και χτύπησε με δύναμη πάνω στο κράσπεδο. Δυστυχώς, το παιδάκι τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο 53χρονος παππούς του, τραυματίστηκε.

«Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω, είδα μια γιαγιά να τρέχει από το τραπέζι έξω στον δρόμο, να παίρνει ένα μωρό αγκαλιά, το οποίο ήταν ήδη μελανιασμένο», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Οι γονείς του βρέφους βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο και είδαν με τα μάτια τους το φρικτό τροχαίο και τον τρόπο με τον οποίο το παιδί τους έχασε την ζωή του. Ο πατέρας έτρεξε και σήκωσε την τραυματισμένη κορούλα του από την άσφαλτο, ενώ ο παππούς σηκώθηκε και, σε κατάσταση αμόκ, προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την ανείπωτη τραγωδία που μόλις είχε συντελεστεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κηφισιά – «Ξέσπασα λάθος σε λάθος άνθρωπο» – Ο 24χρονος που τραυμάτισε με μπαλτά υπάλληλο εστιατορίου

Μελέτη σε Σκορδά – «Δεν το ήξερα, θυμάμαι ποιες κοπέλες έκαναν δοκιμαστικό για τον Πρωινό Καφέ»