in

Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο – Συνελήφθη η σύντροφος του 35χρονου

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται, από το βράδυ της Τρίτης, η σύντροφος του 35χρονου που το μεσημέρι της ίδιας μέρας πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου, στο Ηράκλειο, με τους τελευταίους να ανταποδίδουν τα πυρά.

  • Η γυναίκα συνελήφθη μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διαμένει μαζί με τον 35χρονο και στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, creta24, βρέθηκε το κουτί του όπλου και μια σφαίρα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής μετά τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν την Τρίτη. Όλα άρχισαν όταν ο 35χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό παρακολούθηση από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, στάθμευσε το όχημά του στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον συλλάβουν και ο 35χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε αρχικά κατά ενός 36χρονου αστυνομικού, ενώ συνέχισε να πυροβολεί για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και στο σημείο επικράτησαν σκηνές πανικού με κατοίκους και επιχειρηματίες να προσπαθούν να προστατευτούν.  Οι αστυνομικοί τραυμάτισαν και ακινητοποίησαν τον δράστη, ωστόσο από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε και ένας θαμώνας παρακείμενης καφετέριας.

  • Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και οι τρεις τραυματίες του αιματηρού περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική με σοβαρό τραύμα στο γόνατο ενώ τις επόμενες ώρες οι γιατροί θα αποφασίσουν για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος φυγόδικος αλλά και ο 22χρονος άνδρας έχουν τραυματιστεί από σφαίρα στο μηρό και εισήχθησαν στο χειρουργείο. Η κατάστασή της υγείας τους παραμένει σταθερή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Μιχαηλίδου απομάκρυνε νοσηλεύτρια που έδινε… ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά

Ο άθλιος της Ροδόπολης – Έσβησε το τσιγάρο του στο κεφάλι αδέσποτου σκυλιού