in

Πυρ και μανία ο Γιαννόπουλος με τον Βλάχο – «Ύβρις! Δήθεν αντισυστημικότητα και επαναστατικότητα»

Με την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα συνομίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το ξέσπασμα που είχε μέσα στην εβδομάδα για τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος για τα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως:

«παρακολούθησα το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο και θύμωσα πάρα πολύ. Θύμωσα πολύ και μάλιστα παρεξηγήθηκαν και τα λεγόμενα μου. Εγώ δεν ήθελα να θίξω το πρόσωπο όταν είπα ότι είναι το 1/100 του Γιώργου Νταλάρα. Ο Πάνος Βλάχος είναι κατ’ εμέ ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, τον έχω δει μερικές φορές στο θέατρο κυρίως και μου άρεσε. Τον θεωρώ από τους ωραίους εκπροσώπους της νέας γενιάς, όμως έχει πέσει σε ένα λάθος το οποίο το κάνει αυτή η γενιά. Μια δήθεν αντισυστημικότητα, μια δήθεν επαναστατικότητα».

«Βάζω το δήθεν γιατί αν είσαι πραγματικά αντισυστημικός και επαναστάτης, τότε απέχεις τελείως από τα Μέσα. Δεν τα χρησιμοποιείς όποτε σε βολεύουν. Ο λόγος που αντέδρασα λίγο επιθετικά λοιπόν στα λεγόμενα του Πάνου Βλάχου είναι γιατί, εν αντιθέσει με τον Γιώργο Νταλάρα που η αφετηρία του είναι η έννοια να πει πράγματα για το ελληνικό τραγούδι και την τηλεόραση, εδώ ήταν ύβρις. «Είσαστε βρώμικοι» ειπώθηκε και ήταν δυο φράσεις με τρομερή σαφήνεια. Μην με λερώσετε γιατί, ξέρω ότι θα με λερώσετε και συνήθως το κάνετε».

«Δεν έθιξα το πρόσωπο αλλά σε επίπεδο καριέρας και ο ίδιος ο Πάνος Βλάχος, που νομίζω ότι είναι λογικός άνθρωπος, θα το καταλάβαινε ότι είναι το 1/100 του Γιώργου Νταλάρα. Δεν είπα κάτι παράξενο» επανέλαβε, με σαφήνεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Πως είναι δυνατόν κάθε μέρα να βγαίνει και να μιλάει, να λέει τα ίδια πράγματα και η εκπομπούλα του να είναι πιο κάτω και από το άλλο το μαυσωλείο τον Φώτη ; Γραφικός , ασήμαντος, εμμονικός και βλαξ

Αμερικανικά πανεπιστήμια ερευνούν ελληνικό ελαιόλαδο για τον πόλεμο κατά του Αλτσχάιμερ

Συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη στην Αθήνα