in ,

CryCry LOLLOL

Πτώση της τηλεθέασης του «Πρωινού». Ποιος θα πάρει την ευθύνη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιάγκα;

Πολύ δύσκολη εβδομάδα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση να έχει σημειώσει ραγδαία πτώση στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει τους διαφημιστές.

 

  • Καμία μέρα της εβδομάδας που πέρασε (Δευτέρα με Πέμπτη) δεν πήρε την πρωτιά η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αντίθετα υπήρξε μέρα η Τετάρτη συγκεκριμένα που υποχώρησε ακόμη και στην 5η θέση της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

 

Δεν αρέσει η εκπομπή και το καινούργιο στοιχείο είναι πως όταν υπάρχει έντονη κοινωνική επικαιρότητα οι τηλεθεατές πλέον δεν εμπιστεύονται μόνο τη Ζήνα και την Καινούργιου αλλά και τους «Αταίριαστους».

 

Όταν η ημέρα είναι πιο χαλαρή ανεβαίνουν τα νούμερα του STAR και της Δανάης Μπάρκα. Και ταυτόχρονα υπάρχει και η πίεση από το Εμπορικό πως δεν πρόκειται να έρθουν έσοδα από την υπάρχουσα δομή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

 

  • Τι μέλλει γενέσθαι;

 

Όπως μου έλεγε χθες στέλεχος του ΑΝΤ1 είναι μεγάλη ευθύνη για όποιον αναλάβει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα….

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Για πες τώρα ρε Νασούλη που η Καινούργιου δεν έχει σταυρώσει ούτε μία πρωτιά αυτή την εβδομάδα και τις παίρνει όλες ο Λιάγκας τι γνώμη έχουν οι διαφημιστές…

Γιατί πρήζονται τα μάτια σας και πώς αντιμετωπίζεται;

Μεσολόγγι: ΤΩΡΑ – «Δεν γνώριζα τον Μπάμπη και τον κρεοπώλη» λέει ο Αλβανός αρχαιοκάπηλος