in

Πτολεμαΐδα ΤΩΡΑ – Πανικός από εμπρησμό σε ουζερί…

Αναστάτωση και πανικό σκόρπισε στους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Αναρράχη της Πτολεμαΐδας η ισχυρή έκρηξη και ο πυκνός καπνός που κάλυψε την περιοχή, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα καφέ ουζερί το οποίο ήταν κλειστό και όλα δείχνουν ότι έγινε στόχος άγνωστου εμπρηστή.

  • Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο με πυροσβεστήρες στα χέρια και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί στα γύρω σπίτια, ενώ έσπευσαν στο σημείο πυροσβέστες από την Κοζάνη που ολοκλήρωσαν την κατάσβεση. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές από τις φλόγες, όμως καταστράφηκαν ολοσχερώς ο εξοπλισμός του ουζερί, τα τραπέζια και τις καρέκλες.

Όπως αποδείχθηκε, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης παραβίασε την είσοδο, έριξε στο εσωτερικό πετρέλαιο, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, που υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημιά, κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν διαφορές με κάποιον που να ήθελε να τους κάνει κακό. Την υπόθεση διερευνούν παράλληλα η Ασφάλεια Εορδαίας και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Bullying στο Αρσάκειο – Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταθέτουν οι γονείς του 15χρονου

Netflix – Τέλος για μια ακόμη πολύ δημοφιλής σειρά του