in

“Ψυχοκόρες” – Η αλήθεια που δεν γράφει κανείς. Όλο το ρεπορτάζ για το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1

Κόντρα σε όλα όσα θέλει να επικοινωνήσει το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1, εδώ θα διαβάζετε μόνο αλήθειες, αυτές που δεν τολμούν να γράψουν πολλοί.

  • Πάμε λοιπόν: Οι “Ψυχοκόρες” θα κάνουν πρεμιέρα την 1η Σεπτέμβρη στην συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου και το άγχος είναι τεράστια. Μία υπερπαραγωγή με πρωτοκλασσάτα (άρα και ακριβά) ονόματα, σκηνές με πλήθος, κοστούμια, σκηνικά για πρώτη φορά θα ανοίξει τα “φτερά” της στο διαδίκτυο. Τα στελέχη περιμένουν με αγωνία να δουν την απήχηση, δηλαδή το πόσοι άνθρωποι θα μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν τη συνδρομή για να παρακολουθήσουν τη σειρά αυτή.

Οι “Ψυχοκόρες” είναι ένα ορόσημο για την πορεία της συνδρομητικής τηλεόρασης στον ΑΝΤ1 και από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά. Το να βγάλει τα χρήματά της από τις συνδρομές η σειρά δεν υπάρχει ως πιθανότητα, στόχος είναι απλώς να φανεί μία σημαντική κινητικότητα. Μαθαίνω πως αυτό δεν συμβεί και τα νούμερα είναι απογοητευτικά, τότε θα εφαρμοστεί άμεσα στο plan b, το οποίο είναι γρήγορη προσθήκη της σειράς στο κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ώστε να μην “καεί” το σήριαλ στην ελεύθερη αναπαραγωγή που θα γίνει στο διαδίκτυο. 

  • Δεν είναι τυχαίο που η ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 1η Σεπτέμβρη. Θέλουν να έχουν χρόνο για να επεξεργαστούν τα δεδομένα. Όσο για το ποιο κενό θα καλύψουν οι “Ψυχοκόρες” στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Θα επανέλθω σύντομα καθώς ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές στο Μαρούσι. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Τη λέξη “πειρατεία” την έχουν ακουστά; Ήδη κυκλοφορούν οι προηγούμενες σειρές. Επίσης, μην περιμένουν εγγραφές σε πλατφόρμα με περιεχόμενο για ηλικιωμένους ή πολύ woke.

Ο μεγάλος φόβος του ΣΚΑΙ για τους “Πανθέους” – Όλο το ρεπορτάζ…

Τραγουδιστής τρελάθηκε σε πανηγύρι από την πρόκριση του Παναθηναϊκού και άρχισε τα συνθήματα