in

CuteCute OMGOMG

«Ψίθυροι καρδιάς» – Reunion για τους πρωταγωνιστές και ιστορίες από τα παρασκήνια

Οι σειρές του MEGA ζουν τα δικά τους Reunion σε ένα podcast γεμάτο γέλιο και αναμνήσεις. Το νέο podcast MEGA Reunion παρουσιάζει η Μυρτώ Λοβέρδου και σε ένα από αυτά τα επεισόδια φιλοξενεί τους συντελεστές από την επιτυχημένη σειρά, «Ψίθυροι καρδιάς».

Το πρώτο podcast
Οι «Ψίθυροι καρδιάς» θα είναι το πρώτο επεισόδιo του podcast.

O Απόστολος Γκλέτσος είπε πως μόλις του προτείναν να κάνουν podcast για τη σειρά, τους ρώτησε τι είναι podcast και αμέσως δέχθηκε.

«Συναντιόμαστε με όλους τους συντελεστές της σειράς και με τον Μανούσο Μανουσάκη, έχουμε ξανά δουλέψει μαζί από τότε».

Η Φαίη Κοκκινοπούλου είπε πως όταν γυριζόταν η σειρά, ήταν 24 χρονών και τώρα έχει γιο σε αυτή την ηλικία.
«Χάρηκα πολύ με αυτή την επανένωση γιατί είχα χρόνια να δω τον Μανουσάκη, τον Γκλέτσο και την Παπαχαραλάμπους».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε πως την πήρε τηλέφωνο η Μυρτώ Λοβέρδου και δέχθηκε με χαρά.

«Η συζήτηση για τη σειρά δεν έχει σταματήσει ποτέ, γι’ αυτό δεν με παραξένεψε η πρόταση. Με παραξενεύει που δεν έχει σταματήσει μέχρι τώρα. Μόλις είχα τελειώσει την σχολή υποκριτικής και είχα αφήσει ένα βιογραφικό στο γραφείο του Μ. Μανουσάκη. Με πήρε τηλέφωνο για άλλη σειρά και προέκυψαν οι ‘’ψίθυροι καρδίας’’».
«Οι γυναίκες μετά την προβολή της πρώτης ερωτικής σκηνής μου είπαν “έτσι μπράβο βρε Μανουσάκη, με άντρα όχι μόνη της”»
Ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε πως το κίνητρο του να κάνει το podcast ήταν ότι θα ξαναδεί την Άννα Μαρία, τον Απόστολο και την Φαίη και όχι να μιλήσει για τη σειρά.

Η Μυρτώ Λοβέρδου είπε πως η ιδέα για το podcast «MEGA reunion» προέκυψε γιατί το MEGA έχει πολλές εμβληματικές σειρές και ο σκοπός ήταν να συναντηθούν μετά από χρόνια οι πρωταγωνιστές.

«Η σειρά είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Η τηλεθέαση ενός επεισοδίου είχε φτάσει 75%».

«Η Άννα Μαρία με είχε εντυπωσιάσει με το ταλέντο της και το πόσο γρήγορα μπήκε στον ρόλο μιας τσιγγάνας. Όλοι οι ηθοποιοί που υποδύονταν τους τσιγγάνους είχαν να κάνουν τη δύσκολη δουλειά γιατί μιλούσαν και τσιγγάνικα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Η σκηνή που γυρνούσε η Ερατώ σπίτι και άγγιζε το γυμνό σώμα της είχε δημιουργήσει τις αντιδράσεις των γυναικών. Οι ίδιες γυναίκες μετά την προβολή της πρώτης ερωτικής σκηνής μου είπαν “έτσι μπράβο βρε Μανουσάκη, με άντρα όχι μόνη της”», ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Φαίη Κοκκινοπούλου είπε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για την σειρά είναι φυσικά το τραγούδι τίτλων.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ερωτική σκηνή με την Άννα Μαρία στην Πάρνηθα που είχε πολύ κρύο. Ο Μανούσος Μανουσάκης για να μας πείσει να γυρίσουμε την σκηνή έβγαλε τα ρούχα του», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
«Η πιο εντυπωσιακή σκηνή ήταν ο γάμος μου. Δεν ξέρω πως κατάφερε ο Μ. Μανουσάκης να κάνει γύρισμα με τόσο κόσμο», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Φαίη Κοκκινοπούλου δήλωσε πως η αγαπημένη της σκηνή ήταν όταν συναντήθηκαν οι δύο αντίζηλες.

«Το περίμενε πολύ ο ρόλος μου και το κοινό. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν θετικές αλλά υπήρχαν και κάποιοι που εξέφραζαν ρατσιστικές απόψεις για τον ρόλο της Άννας Μαρίας».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως μετά το τέλος της σειράς την φώναζαν για πολύ καιρό «Ερατώ». Όπως λέει χαρακτηριστικά, μέχρι και τώρα κάποιες φορές.

Τα πρώτα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, Apple Podcasts και GooglePodcasts από τις 18 Ιουλίου και θα αφορούν 3 σειρές που άφησαν εποχή.

Ποια θα είναι τα επεισόδια
Το «MEGA Reunion» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» έφερε ξανά μαζί την Κατερίνα Λέχου, τον Γιάννη Μπέζο τον Τάσο Γιαννόπουλο,την Ιωάννα Πηλιχού και την Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Στο «MEGA Reunion για τη σειρά ‘’Ψίθυροι Καρδιάς’’ ο Μανούσος Μανουσάκης, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Φαίη Κοκκινοπούλου μοιράστηκαν ιστορίες από τη σειρά-φαινόμενο.

Οι Άγαμοι Θύται, Στέλιος Μάινας, Θοδωρής Αθερίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Άκης Σακελλαρίου, βρέθηκαν στον αέρα του MEGA Reunion για να μιλήσουν για την πρωτοποριακή για την εποχή της σειρά «Είμαστε στον αέρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μυστήριο με το θάνατο 28χρονης αντιπροέδρου τράπεζας

Αλεξανδρούπολη – Συλλήψεις δυο διακινητών για παράνομη μεταφορά 14 μεταναστών