in ,

LoveLove OMGOMG

Προβληματισμός στον Alpha με την Ταριάνα- Ρίχνει το μέσο όρο του σταθμού…

Την «τρύπα» που δημιουργεί στο πρόγραμμα του Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου και πως αυτή μπορεί να κλείσει εξετάζουν στο κανάλι.

Είναι μια εκπομπή με αντανακλαστικά και βγάζει ειδήσεις ωστόσο έχει πρόβλημα με την τηλεθέαση και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να ρίχνει τον ημερήσιο μέσο όρο του σταθμού.

 

  • Για παράδειγμα την Δευτέρα μια μέρα που ο Alpha κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό το μόνο πρόγραμμα που ήταν στο daytime μονοψήφιο ήταν αυτό της Τατιάνας Στεφανίδου. Και συγκεκριμένα 7,1%.

 


Αναζητούνται λύσεις κυρίως ως προς τη θεματολογία και το περιεχόμενο. Και η αλήθεια είναι πως το «T Live» έχει πλέον να ανταγωνιστεί εκπομπές και θέματα που παίζουν από νωρίς σε άλλες εκπομπές όπως το «Πρωινό», η «Σούπερ Κατερίνα» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται στο προσεχές χρονικό διάστημα το «T Live» να ανοίξει τη θεματολογία του προς κάποια lifestyle θέματα χωρίς φυσικά να αφήσει στην άκρη την επικαιρότητα και κυρίως τα κοινωνικά θέματα τα οποία η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να χειρίζεται πολύ καλά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φρίκη! Μητέρα αποκεφάλισε το γιο της και έφαγε το κεφάλι του

Τραγωδία στα Χανιά – To τελευταίο μπάνιο για γυναίκα ήταν…χθές