in

Προβληματισμός στο STAR – Δεύτερες σκέψεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το “GNTM”;

Αφού έληξε το θρίλερ σχετικά με το που θα δούμε τελικά το “GNTM” και “κλείδωσε” από τον Σεπτέμβριο του 2024 θα επιστρέψει στο STAR, νέος πονοκέφαλος έρχεται να μας ταλαιπωρήσει. 

  • Ο λόγος για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας. Θυμίζω πως όταν συμφώνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το κανάλι για το “Shopping Star” της δόθηκε προφορική υποσχετική πως θα είναι το βασικό πρόσωπο στο νέο “GNTM” όταν βγει στον “αέρα”.

Τα προβλήματα όμως έχουν αρχίσει με στελέχη του STAR να προβληματίζονται βλέποντας την πορεία της τηλεθέασης του “Shopping Star”, καθώς χωρίς να έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα ο ανταγωνισμός, τα νούμερα συγκριτικά με πέρυσι είναι κάτω 4 περίπου μονάδες. Το καθημερινό παιχνίδι δεν κρίνεται πετυχημένο και θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει τη νέα σεζόν.

  • Και η δικιά μας απορία, αλλά και μερικών στελεχών του STAR είναι: Θα δώσουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου το big project της νέας σεζόν όταν εκείνη θα έχει χρεωθεί μία ακόμα αποτυχία στο ενεργητικό της;;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. νομιζω οτι με μια καλη ομαδα διπλα της οπως ηταν στην αρχη το “GNTM” θα παει καλα. Μην ξεχναμε ηταν οι Χριστοπουλου , Ζενεβιεβ , Ηλιανα ,που αν και αγνωστες , εγιναν αγαπητες μεσα σε λιγο διαστημα. Ο Σκουλος νομιζω καηκε με το τελευταιο προτζεκτ, ο Μπρατης το καβαλησε

Ο «Άγιος Παΐσιος» σε αριθμούς. – Πόσοι θα πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο;

Ελένη Τσαλιγοπούλου – «Άκουγα συζητήσεις πίσω από την πλάτη μου. Με πλήγωσε αυτή η εποχή»