in

Πρωτοχρονιά 2024 – Η “Φίνος” στέλνει ευχές με βίντεο αφιερωμένο στην Βασιλειάδου

Η Φίνος Φιλμ έστειλε ευχές για τη νέα χρονιά με ένα βίντεο αφιερωμένο στην αγαπημένη ηθοποιό, Γεωργία Βασιλειάδου που γεννήθηκε Πρωτοχρονιά του 1897.

Σε ανάρτηση στα social media η Φίνος Φιλμ ευχήθηκε «καλή χρονιά», ενώ τίμησε επίσης, τη μνήμη της σπουδαίας ηθοποιού, Γεωργίας Βασιλειάδου, που γεννήθηκε σαν σήμερα Πρωτοχρονιά.

Στο βίντεο υπάρχουν σκηνές από ταινίες που είχε συμμετάσχει η Γεωργιά Βασιλειάδου όπως τα «Η Ωραία των Αθηνών», «Η Καφετζού», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Κλέαρχος, η «Μαρίνα και ο Κοντός», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» και «Η Κυρά μας η Μαμμή».

Η λεζάντα της ανάρτησης γράφει:«Καλό μήνα και Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι! Η πιο αγαπημένη “θεία” του ελληνικού κινηματογράφου γεννήθηκε Πρωτοχρονιά του 1897 και μεγάλωσε στην Κυψέλη μαζί με τα εννιά της αδέλφια. Δεν είχε βελούδινη παιδική ζωή, αφού δούλευε από τα οχτώ της για να βοηθήσει την οικογένεια. Τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρο της σπουδάζοντας φωνητική, συνέχισε με δειλά βήματα στο θέατρο και σύντομα αποσύρθηκε για να μεγαλώσει την κόρη της.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αγγελική Νικολούλη – “Για το «Τούνελ» καμιά υπόθεση δεν μένει θαμμένη”

“Survivor” – Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)