in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Πρώτη μεγάλη ήττα του Alpha – Αλλάζουν ώρα στο πρωινό και η αιτία είναι το “Καλοκαίρι Yes”

Το OPEN αρχίζει να “χτίζει” κοινό και αυτό φοβίζει τους αντιπάλους, καθώς πλέον είναι ένα υπολογίσιμο κανάλι που “τρώει” σημαντικό μερίδιο από τη συνολική τηλεθέαση. 

 

  • Έτσι, η επιτυχία της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής που ακούει στο όνομα “Καλοκαίρι Yes” με ποσοστά άνω του 13%, δημιούργησε αναστάτωση σε αντίπαλα στρατόπεδα με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε άμεσες αλλαγές.

 

Συγκεκριμένα, ο ALPHA αλλάζει τον προγραμματισμό του για την ενημερωτική εκπομπή του και την μετακινεί από το σλοτ 10.00-13.00 στο 09.00-12.00 ώστε να μην πέφτει 100% πάνω στους Τριαντάφυλλο, Τσαλαπάτη και Πιερίδη.

Πάντως, η επιτυχία του OPEN δημιουργεί νέα καλοκαιρινά δεδομένα και καθαρίζει το δύσβατο μονοπάτι της σεζόν για την Ελένη Τσολάκη από Σεπτέμβριο, δημιουργώντας τάση και συνήθεια. Κάτι σημαντικό για ένα κανάλι που χτίζεται ουσιαστικά απο την αρχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ο Alpha ποτέ δεν κατάφερε κάτι με τις καλοκαιρινές ενημερωτικές εκπομπές. Γιατί τις βγάζει; Ο Alpha δεν θεωρείται ενημερωτικό κανάλι. Μόνο ο Αυτιάς (κάποτε, απέναντι από Παπαδάκη) και ο Μάνεσης έκαναν νούμερα με πρωινές εκπομπές στον Alpha – κι ας μην αρέσουν σε αρκετούς.

  2. Σιγα που χτιζεται συνήθεια με το καλοκαιρι γιες που θα βοηθησει την Τσολάκη. Μολις επιστρέψει η Τσιμτσιλω και η Καινουγιου παλι αυτες θα ναι πρωτες δυστυχως. Παροτι δεν αντέχονται. Ειδικα η 2η. Η 1η δεν ειναι κακή αλλα ο Βερυκιος ειναι για τα μπάζα. Απορώ με τον κόσμο που τον βλέπει γιατί εχω καταλάβει οτι η στηλη του κάνει νουμερα. Ενας χαζεμένος γερος ειναι.

Φωτιά στη Νεάπολη Βόλου – Αυτός είναι ο εμπρηστής που συνέλαβε η Αστυνομία

Τράπεζα της Ελλάδας – Αυξήσεις δανείων και καταθέσεων τον Ιούνη