in ,

CuteCute LoveLove

Πρώτη η Καινούργιου με το ρεπορτάζ του nassosblog – Το κοινό “σκάλωσε” με την υπόθεση Παπανικόλα

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι ο κόσμος έχει κριτήριο. Δεν είναι χαζοί, ούτε πρόβατα αυτοί που παρακολουθούν τηλεόραση. Η διαφορά είναι πώς το κοινό που βλέπει τηλεόραση δεν είναι πλέον το μεγάλο κοινό.

 

Και ο λόγος είναι προφανής. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν αντιλαμβάνονται – και αναφέρομαι σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις – την εποχή. Οι σύγχρονοι κανόνες ενημέρωσης επιτάσσουν μια και μόνο “γραμμή”. Το πρωτόλειο περιεχόμενο. Το αποκλειστικό. Και σε μια εποχή που το διαδίκτυο και το κινητό αποτελούν την πρώτη επιλογή του κοινού για ενημέρωση η τηλεόραση έρχεται τελευταία και καταιδρωμένη.

 

 

 

 

Ο Μάλλης το έχει καταλάβει. Και προάγει αποκλειστικά ρεπορτάζ. Γι΄αυτό και είναι πρώτος. Και ουχί παπατζής όπως οι απέναντί του που αναδύουν με την τηλεοπτική παραγωγή τους μια εποχή που αναβλύζει ναφθαλίνη.

Η τηλεθέαση και χθές ήταν επική για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της. Μάλιστα το υψηλότερο κομμάτι, ήταν το τέταρτο που αφορούσε στο ρεπορτάζ του nassosblog για την υπόθεση του θανάτου του συνιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού Contra Κωνσταντίνου Παπανικόλα.

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απίστευτο – Άνδρας κρεμάστηκε επί 20 χιλιόμετρα από το καπό της πρώην του (Βίντεο)

Εκλογική αποζημίωση σε αστυνομικούς και δημοσίους υπαλλήλους – Πόσα θα πάρουν εξτρά;