in

AngryAngry LOLLOL OMGOMG CuteCute LoveLove CryCry

Πρώτη είδηση στο CNN TURK η πρόταση Βελόπουλου για αγορά τουρκικών πυραύλων (Βίντεο)

«Ύμνοι» των Τούρκων για τον Κυριάκο Βελόπουλο της «Ελληνικής Λύσης». Πρώτο θέμα στο CNN TURK η πρόταση του για την αγορά αντί 4 δισ. δολαρίων από τη χώρα μας 30.000 τουρκικών πυραύλων Guzgun («Κοράκι») αντί των αμερικανικών αεροσκαφών F-35.

@adiakritos.gr

βελόπουλος Θα βάλουμε στη Βουλή τον «εμποράκο» οπλικών συστημάτων Τουρκικής κατασκευής;

♬ πρωτότυπος ήχος – Adiakritos – Adiakritos

Διαβάστε την ακριβή μετάφραση του σχετικού ρεπορτάζ:

«Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την Τουρκία ήρθε από τον Κυριάκο Βελόπουλο, τον αρχηγό του Εθνικιστικού Κόμματος «Ελληνική Λύση» στην Ελλάδα.
Ο Βελόπουλος πρότεινε την αγορά των πυραύλων «Kuzgun» (Κοράκι) από την Τουρκία αντί για τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην Ελλάδα που πήγε να εκσυγχρονίσει τον στρατό της επενδύοντας δισεκατομμύρια δολάρια, έγιναν αντικείμενο συζήτησης τα πολεμικά αεροσκάφη, τα πλοία και ο υπέρμετρος στρατιωτικός εξοπλισμός, ειδικά αγορασμένος από τις ΗΠΑ.
Τελικά, η αγορά των F-35 από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθε στο προσκήνιο στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο αρχηγός του Εθνικιστικού Κόμματος «Ελληνική Λύση» στην Ελλάδα, πρότεινε να αγοραστούν οι πύραυλοι «Kuzgun» από την Τουρκία αντί για τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 από τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alert, ο Βελόπουλος είπε ότι τα F-35 δεν δοκιμάστηκαν αρκετά και ο λογαριασμός για την αγορά τους θα φτάσει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Μετά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μας δίνουν δωρεάν τα αεροπλάνα, θα τα πληρώσουμε» και έδειξε μια φωτοτυπία του πυραύλου «Kuzgun» και πρότεινε αυτά τα όπλα.

Ο Βελόπουλος συμπλήρωσε: «Αυτός ο πύραυλος κοστίζει 100 έως 200 χιλιάδες δολάρια. Με τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια που θα δώσουμε για τα F-35, μπορούμε να αγοράσουμε 30.000 από αυτούς τους πυραύλους που μπορούν να καταστρέψουν μια στρατιωτική βάση σε λίγα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αγοράζουμε έξυπνα όπλα, όχι ακριβά».

Δείτε το σχετικό βίντεο του CNN TURK με τον Κυριάκο Βελόπουλο:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η επιστροφή του Αλέξη Γεωργούλη – Στη Λάρισα για τις εκλογές

Στην Σαντορίνη ο Κότσιρας – «Πόσο ανάγκη το είχα»