in

LOLLOL

Πρόστιμα για όσους δεν έχουν αλυσίδες στο ΙΧ – Πότε διπλασιάζεται το ποσό

Από νωρίς το πρωί η Τροχαία διεξάγει ελέγχους στους δρόμους προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα οχήματα που κυκλοφορούν είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σημειώνεται πως η οδηγία που υπάρχει στην Τροχαία είναι σήμερα να γίνονται συστάσεις στους οδηγούς που δεν έχουν φροντίσει να έχουν αλυσίδες στο αυτοκίνητο, όμως από τη στιγμή που ο καιρός θα αγριέψει θα ξεκινήσουν να πέφτουν πρόστιμα.

Τι ισχύει με τα πρόστιμα για τις αντιολισθητικές αλυσίδες

  • Όπως ενημέρωναν τους οδηγούς άνδρες της Τροχαίας στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο σήμερα το πρωί τα οχήματα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο. Σε περίπτωση που οι οδηγοί δεν τις έχουν, τότε είναι αντιμέτωποι με πρόστιμο 40 ευρώ.
    Ωστόσο το πρόστιμο διπλασιάζεται και ανεβαίνει στα 80 ευρώ όταν έχει δοθεί εντολή πως η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Τότε σε περίπτωση που εντοπιστεί οδηγός χωρίς να έχει συμμορφωθεί με την οδηγία, θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο των 80 ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Άνοιξαν στόματα – Αποκαλύψεις Καρατζαφέρη για την εκτέλεση Καραϊβάζ. “Τους έπιασα πολύ ψηλά να…”

Κάτια Ζυγούλη – «Πιάστηκε» με το στήθος έξω και χωρίς κάτω εσώρουχο να…