in

OMGOMG

Προπονητής-βιαστής στην Ηλιούπολη – Απολογείται τη Δευτέρα. Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

Πέντε νεαρές κοπέλες βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον βιαστή προπονητή στην Ηλιούπολη, ωστόσο οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι τα θύματα του 44χρονου είναι περισσότερα, ενώ οι έρευνες θα πάνε σε βάθος δεκαπενταετίας.

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν το προφιλ του προπονητή Τάε Κβον Ντο. Την ίδια ώρα, αυξάνεται η οργή στη γειτονιά, ενώ συνθήματα έχουν γραφτεί έξω από τη σχολή την οποία αξιοποιούσε για να βιάζει νεαρές μαθήτριές του.

Ο ίδιος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η δικηγόρος του προπονητή, Πέρσα Χαρατσιάρη, το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο σχετικά με την υπόθεση: «Δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία στη Δευτέρα. Πριν απαντήσει στον ανακριτή, δεν θα κάνουμε δίκη. Σεβόμαστε βέβαια το ενδιαφέρον του κοινού. Επειδή είναι ένα σοβαρότατο θέμα και οι καταγγελλόμενες πράξεις μεγάλη απαξία. Πριν απολογηθεί όμως δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στην ουσία. Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη και το τεκμήριο της αθωότητάς του. Κι εγώ παιδιά έχω. Ο κάθε γονέας που θέλει να αθλούνται τα παιδιά, έχει μια ανησυχία όταν ακούει ένα τέτοιο θέμα…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μία ώρα μπροστά οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής – Λιγότερος… ύπνος

«Παγιδευμένοι» – Το μέλλον της σειράς και τα ερωτευμένα ζευγάρια