in

OMGOMG AngryAngry

Πρίν απο λίγο – 20χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μια 20χρονης κοπέλας από τη Βρετανία ότι την βίασαν πέντε άνδρες στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

  • Η νεαρή βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές και την Κυριακή κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, δίνοντας περιγραφή των υπόπτων. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ισραηλινών, δύο 20χρονων και τριών 19χρονων, οι οποίοι, σύμφωνα με το philenews.com, τέθηκαν υπό κράτηση.

Εντός της ημέρας τόσο η κοπέλα όσο και οι πέντε συλληφθέντες θα εξεταστούν από ιατροδικαστή. Η υπόθεση θυμίζει την καταγγελία της 19χρονης Βρετανίδας το 2019 για ομαδικό βιασμό και πάλι στην Αγία Νάπα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

 

  • Η υπόθεση απασχόλησε έντονα τα διεθνή ΜΜΕ, όταν τον Ιανουάριο του 2020 η Βρετανίδα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταγγελία.

Έπειτα από έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι της, το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε τον Ιανουάριο του 2022 τη νεαρή, η οποία είχε υποστηρίξει πως ανακάλεσε την καταγγελία της «κατόπιν πίεσης και υπό τις υποδείξεις της κυπριακής Αστυνομίας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Πεθερά ξυλοφόρτωσε τη νύφη της στην Θεσσαλονίκη

Απο κάμερα ασφαλείας γυμναστηρίου – Δείτε τι έπαθε η… απρόσεκτη!!!