in

Πρεμιέρα στο «First Dates» με Απίστευτη χυλόπιτα – «Δεν θέλω… συγγνώμη, πάμε;» (video)

First Dates: Η νεαρή παίκτρια πρότεινε στο ζευγάρι της να κάνουν μια αγκαλιά, όμως η αντίδραση του παίκτη μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενε…

  • Πρεμιέρα έκανε το First Dates με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Κυριακής, στο STAR.
    Πολλά ήταν τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο εστιατόριο του ριάλιτι της αγάπης προκειμένου να αναζητήσουν τον έρωτα από το πρώτο τους ραντεβού.

Ανάμεσα σε άλλους, η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος βρέθηκαν στο First Dates.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσδοκίες για το τι θα δω μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού ωστόσο δεν ήταν του τύπου μου το κορίτσι αυτό. Είμαι υπέρ της άποψης να κερνάει ο άντρας στα ραντεβού και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό» δήλωσε ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης.

  • Όταν ήρθε η στιγμή να απαντήσουν στην πιο κρίσιμη ερώτηση του First Dates, εάν δηλαδή θα ξαναέβγαιναν οι δυο τους ραντεβού, οι απόψεις ήταν διαφορετικές. «Θα ξαναέβαινα ραντεβού με τον Γιώργο γιατί μου άρεσε πολύ όπως μου φέρθηκε, σαν gentleman. Ήταν ήρεμος και γλυκός μαζί μου» είπε η Γιώτα από τον Πειραιά.

«Θα ξαναέβγαινα ραντεβού με την Γιώτα ωστόσο δεν θα επιδίωκα κάτι περισσότερο λόγω της απόστασης» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος από την Χαλκίδα. Στη συνέχεια η νεαρή παίκτρια του πρότεινε να κάνουν μια τηλεοπτική αγκαλιά, όμως η αντίδραση του παίκτη μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενε. «Δεν θέλω. Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια» αναφώνησε ο Γιώργος και σηκώθηκε με μιας από το πλάνο στο πρώτο επεισόδιο του First Dates του STAR.

  • Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Στάθα Καραϊβάζ – «Δεν βγαίνουμε πλέον στο μπαλκόνι γιατί φαίνεται το σημείο της δολοφονίας»

Μπάρκα για Αρναούτογλου – «Με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης. Περιμένω να ζητήσει συγγνώμη»