in

AngryAngry

“Πουλούσε” το θύμα σε πλατφόρμα η 30χρονη «φίλη» της – Έκλεινε ραντεβού για 50 ευρώ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε η 30χρονη φίλη της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του περασμένης Κυριακής, η οποία όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις, δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού, με την Αστυνομία να διερευνά φόνο εκ προμελέτης και στο κάδρο δράστης να βρίσκεται ο 25χρονος Τούρκος, Erkan Alkan.

  • Η 30χρονη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το πρόσωπο που έκλεισε το ραντεβού του θύματος με τον 25χρονο για ερωτικές υπηρεσίες, μέσω εφαρμογής που διαχειριζόταν η ίδια, έναντι του ποσού των 350 ευρώ. Το ραντεβού, είχε κλειστεί για τις οκτώ το βράδυ στο διαμέρισμα της 35χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή ώρες μετά, όταν την αναζήτησε η φίλη της, ενώ εντοπίστηκε ημίγυμνη, δεμένη με πλαστικά καλώδια και φιμωμένη με ύφασμα στο στόμα.

Δεδομένου πως η 30χρονη ήταν το πρόσωπο που έκλεινε ραντεβού στο θύμα και διαχειριζόταν λογαριασμό της σε συγκεκριμένη εφαρμογή, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της, σε σχέση με τo αδίκημα αποζείν από κέρδη πορνείας, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζει να καταζητεί τον 25χρονο Τούρκο, ο οποίος δεν αποκλείεται να διέφυγε στα κατεχόμενα.

  • Η νεαρή, οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, με τον ανακριτή της υπόθεσης να αναφέρεται στα γεγονότα σε σχέση με τη δολοφονία της 35χρονης, την οποία εντόπισε η ύποπτη περίπου πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με τον διαχειριστή των διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού κλείστηκε μέσω της εφαρμογής what’s app, αφού προηγουμένως είχε αναρτηθεί ροζ αγγελία σε άλλη πλατφόρμα. Οι ενδιαφερόμενοι έστελναν μηνύματα και η ύποπτη τα διαχειριζόταν και έκλεινε ραντεβού στην 35χρονη, τα οποία διευθετούνταν στο διαμέρισμα της, για το οποίο πλήρωνε 40 ευρώ την ημέρα. Τα χρήματα αυτά, τα έδινε το θύμα στην 35χρονη, η οποία τα έδινε στον διαχειριστή, ενώ είχαν συμφωνία, όπως η ύποπτη καταβάλλει στην 30χρονη το ποσό των 50 ευρώ την ημέρα, μόνο κατά τις ημέρες που θα διαχειριζόταν τα ραντεβού της, ανεξάρτητα από πόσους πελάτες θα δεχόταν.

  • Η ύποπτη, όταν συνελήφθη από την Αστυνομία, ανέφερε πως δεν γνώριζε πως είναι παράνομο αυτό που έκανε και να λαμβάνει χρήματα για κάτι τέτοιο, εκφράζοντας πλήρη άγνοια για τις παράνομες ενέργειες της.

Οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις, ενώ υπολείπονται άλλες 15. Παράλληλα, αναμένεται να διενεργηθεί έρευνα και να εξεταστούν τα κινητά και ο υπολογιστής της ύποπτης, ενώ αναζητείται άλλη μια κοπέλα που φαίνεται να εμπλέκεται στα ραντεβού που έκλειναν στο θύμα.

  • Ο ανακριτής ζήτησε την κράτηση της ύποπτης για τέσσερις ημέρες, με την υπεράσπιση της 30χρονης να μην φέρει ένσταση.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την δολοφονία της 35χρονης συνεχίζονται, με την Αστυνομία να λαμβάνει καταθέσεις και να αξιολογεί διάφορα στοιχεία που έχει ενώπιον της. Ενώπιον των Αρχών υπάρχουν στοιχεία πως ο δράστης είχε μεταβεί στο διαμέρισμα της 35χρονης, αναχώρησε και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα.

  • Από τη σκηνή παραλείφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, μεταξύ αυτών και προσωπικά αντικείμενα του δράστη που ξέχασε στη σκηνή, καθώς και το κινητό του θύματος το οποίο αποτελεί σημαντικό στοιχείο.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, η πολύωρη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 35χρονης, που άρχισε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της άτυχης Ουκρανής, επήλθε από στραγγαλισμό. Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σχίζας – Παναγιώταρου. Έκαναν unfollow στο Instagram! Ποιος έκανε μπλοκ στον άλλο;

Διέρρευσε φωτογραφία της Ελευθερίου χωρίς εσώρουχο. Φάνηκε ακάλυπτο το στήθος της…