in

Πού βρίσκεται σήμερα ο Βασίλης Παλαιοκώστας; Παραμένει άφαντος 14 χρόνια

Είκοσι μήνες κράτησαν τα «γυρίσματα» του ηχητικού ντοκιμαντέρ για την δράση και τις αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα που έγινε το Νο1 podcast στις ΗΠΑ.

 

  • Την παραγωγή του podcast για τον «Καλό Ληστή», Παλαιοκώστα, υπέγραψε η εταιρεία, Kaleidoscope, δημιουργοί της οποίας είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Οζ Γούλοσιν, ο πρώην Senior Vice President της iHeartMedia, Μανγκές Χατικουντούρ και η πρώην αντιπρόεδρος του Vice Media Group Κέιτ Οσμπορν.

 

Τι ήταν αυτό όμως πού τους κίνησε την περιέργεια στην υπόθεση Παλαιοκώστα;

Η ζωή και η δράση του «Φαντομά». Από τον Απρίλιο του 2018 το όνομα του «φιγουράρει» στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

  • Η ιστοσελίδα «eumostwanted.eu», που λειτουργεί υπό την αιγίδα της EUROPOL, φιλοξενεί στοιχεία και φωτογραφίες του και ενημερώνει κάθε… ενδιαφερόμενο ότι η αμοιβή για τη σύλληψη του αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Εδώ και 14 χρόνια ωστόσο οι προσπάθειες των αστυνομικών – Ελλήνων και ξένων – έχουν αποβεί άκαρπες. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει δικαιώσει πλήρως το προσωνύμιο «φαντομάς». Παραμένει ελεύθερος από τις 22 Φεβρουαρίου του 2009, οπότε και έλαβε χώρα η δεύτερη κινηματογραφική απόδραση του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Ένα είναι το σίγουρο. Πώς δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που φιλοξενούμε στο θέμα. Είναι δεδομένο πώς έχει αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του και μπορεί και να κινείται ανέμελα ανάμεσα μας… με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πώς δεν έχει βγεί έξω απο την χώρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

iPhone “έσωσε” άνθρωπο που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό!

Μανώλης Μαυροματάκης -” Μου φαίνεται κανονικό να δω και μια τρανς στην Επίδαυρο”