in

Πότε θα φτάσει η υπόθεση Γεωργούλη στα δικαστήρια; Οι λόγοι της καθυστέρησης

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που κατήγγειλε η Ελένη Χρονοπούλου μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ελλάδα, όμως θα αργήσει πολύ να φτάσει στα δικαστήρια των Βρυξελλών στο Βέλγιο.

  • Και αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μπορεί να πάρει μήνες μέχρι να φτάσει στα δικαστήρια, και αν τελικά φτάσει, όπως έλεγαν αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες.

Κυρίως γιατί η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να επεξεργαστεί την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει λάβει ακόμη ούτε την δικογραφία.

  • Οπότε στην καλύτερη περίπτωση το θέμα μπορεί να συζητηθεί σε πρώτο βαθμό στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 30 Μαΐου. Επίσης υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά που θα καθυστερήσουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον Αλέξη Γεωργούλη πριν από δυο χρόνια.

  2. Στον έρωτα δικαιολογείται το έγκλημα όπως είπε ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας (που να θυμάμαι…)
    Μου άρεσε και τις έριξα κάνα δυο. Ναούμ
    Αλλά είμαι καλό παιδί και έχω όραμα σαν ευρωβουλευτής. Δεν είμαι και μηχανή να δουλεύω συνέχεια..

Σωτήρης Καλυβάτσης – «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη, ήρθε και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου»

Τι έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να είναι φρέσκια στο γύρισμα;