in ,

LOLLOL CuteCute

Πόση κατάντια; Στον Βασάλο προσέφεραν 30.000 ευρώ για βίζιτα…άλλος όμως το έκανε με 3.000.

Ντόρος μεγάλος. Για τη δήλωση του Βασάλου ότι γνωστό πρόσωπο, άντρας του προσέφερε 30.000 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά ενώ 10.000 ευρώ ήταν η προσφορά γνωστού δικηγόρου για μια βραδιά.

  • Πόση κατάντια χωράει σε μια φράση; Ποσό υποτιμητικό είναι αυτό για κάθε κοπέλα που έδωσε την ψυχή και το σώμα της στον Μάνθο Φουστανο; Ποσό λαθος πρότυπο είναι αυτό; Ποσό αμετροέπεια σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει μέχρι που πρέπει να πει τι; Κι αυτός ο τύπος θα έχει τηλεοπτικό στασίδι και σε λίγο καιρό θα λέει αλλά για τους gay για να τους πάρει μαζί του. Κατάντια.

Με τον δικηγόρο βέβαια συνευρέθηκε ερωτικά άλλος παίκτης που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να μπορώ να σας αποκαλύψω φυσικά εάν ήταν στο All Star ή όχι.

 

  • Εκεί η ταρίφα ήταν αρκετά χαμηλότερη: 3000 ευρώ. Όμως η φορά δεν ήταν μια και μοναδική αλλά οι δύο τους βρέθηκαν περισσότερες από τρεις φορές.

Άλλωστε ο δικηγόρος φροντίζει να κρύβει πολύ καλά τις ερωτικές του προτιμήσεις το ίδιο όμως κάνει και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι. Ο παίκτης βέβαια για να τα λέμε και όλα έχει τη φήμη του συνοδού πολυτελείας. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

Ο Κοκλώνης δίνει… πόνο με νέο τραγούδι που θα γίνει το σουξέ του καλοκαιριού

Η Ζουγανέλη «σπάει» 1η φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο – «Πρέπει να χωρίσεις όταν το βλέπεις αυτό»