in

LOLLOL LoveLove OMGOMG

Πώς βιώνει ο Φιλιππίδης την μοναξιά του… και τι ετοιμάζει μετά την αθώωση του

7235920

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορήθηκε… υπέστη τα προβλεπόμενα απο την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αρχές… δικάστηκε και απαλλάχτηκε για τις βαριές κατηγορίες των δυο βιασμών.

Εκκρεμούν στο εφετείο οι “απόπειρες” με νομικούς κύκλους να υποστηρίζουν απο τώρα με θέρμη πως πρόκειται για αβάσιμες κατηγορίες που θα “πέσουν” κατα την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Οψόμεθα.

 

  • Δεν θα μείνω στο κομμάτι της Δικαιοσύνης και των νομικών κρίσεων καθώς δεν είναι η δουλειά μου και δεν διεκδικώ δάφνες επαϊοντα…Θα μείνω στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τον “σκληρό” και “ιδιότροπο” Πέτρο Φιλιππίδη τα ΜΜΕ κατα την διάρκεια της ιστορίας που τάραξε όλη την Ελληνική κοινωνία.
  • Δεν σκοπεύω -ούτε και ως χαρακτήρας έχω ξεπλύνει ποτέ κανέναν- να “καθαρίσω” τον ηθοποιό… αλλά δεν μπορώ να μην καταδικάσω όλα εκείνα τα ανώνυμα τρόλς που στον βωμό μιας “μιτούδικης” δηθενιάς τον καταδίκασαν πρίν ακόμη τον ακούσει κανείς.
  • Δεν σκοπεύω να δικαιολογήσω κανέναν εκ των “συναδέλφων” μου… καθώς γνωρίζω πώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν την δύναμη του μέσου που δουλεύαν για να βγάλουν απωθημένα. Και με τον Πέτρο είχαν πολλοί… πολλά.
  • Δεν σκοπεύω να εκθέσω τους συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη που όλο αυτό το διάστημα τροφοδοτούσαν με “ιστορίες” απο τα καμαρίνια τα δημοσιογραφικά γραφεία είτε έγραφαν με μαϊμού προφίλ στο διαδίκτυο… καθώς αυτό είναι κάτι που θα το κάνουν οι Αρχές μετά τις κινήσεις που αναμένεται να κάνει ο ηθοποιός αφού αθωωθεί πλήρως απο τις κατηγορίες.

 

 

Αυτό που θα κάνω σήμερα είναι να γράψω τα πραγματικά περιστατικά που γνωρίζω απο το ρεπορτάζ. Και αυτά θέλουν τον Πέτρο να είναι διαλυμένος επαγγελματικά και ψυχολογικά αλλά όχι “τελειωμένος” όπως κάποιοι απο το σινάφι του θέλουν…. κολασμένα. Κάποιοι που πάτησαν στην ιστορία για να κερδίσουν απο αναγνωρισιμότητα μέχρι και… συνδρομές.

Κι αυτοί είναι οι πρώτοι που έχουν μπεί στο στόχαστρο του. Και πολλές ακόμη κυρίες που “πέρασαν” πολύ καλά μαζί του και το παίζουν σήμερα “κιουρίες” και ηθικές.

Και μιας που δεν αναγνωρίστηκε απο κανέναν το πολύτιμο και κατοχυρωμένο απο τον νομικό πολιτισμό μας… τεκμήριο της αθωότητας που όλοι επικαλούνται αλλά δεν ακολουθούν ποτέ όταν πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο, ο Πέτρος αναμένεται όχι απλά να στηρίξει την απαλλαγή του αλλά και να εκθέσει τον καθέναν ξεχωριστά.

Και αναφέρομαι σε περισσότερους απο 50 νοματαίους απο τον υποκριτικό… δημοσιογραφικό επιχειρηματικό αλλά και αθλητικό κόσμο.

Μείνετε εδώ… σε λίγες ημέρες θα σας έχω περισσότερα… γιατί το ρεπορτάζ τώρα αρχίζει!

 

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Η Αγγελική Νικολούλη έχει κοιτάξει πολλούς δολοφόνους στα μάτια… και