in

OMGOMG WTFWTF

«Πώς θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς την μάνα του;» – Σε σοκ οι ένοικοι για τη δολοφονία της Γεωργίας

Βαρύ είναι το κλίμα στη γειτονιά που βρίσκεται το πατρικό της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Από το πρωί στενοί συγγενείς και φίλοι φτάνουν στο σπίτι για να παρηγορήσουν με οποίο τρόπο μπορούν την 13χρονη κόρη του θύματος και την μητέρα της 41χρονης.

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Το γνωρίζω το κορίτσι γιατί μέναμε στην πολυκατοικία εδώ και 25 χρόνια. Απορώ πώς ζούσε τόσα χρόνια μαζί με τον δράστη σύντροφο της. Ήταν μια κοπέλα εξαιρετική και αυτή και η οικογένεια της. Την είδα τελευταία φορά τη δεύτερη μέρη των Χριστουγέννων. Μου είπε «είμαι πάρα πολύ καλά. Τον σύντροφο της τον είχα δει δυο τρεις φορές έξω από την πολυκατοικία» σημειώνει σε δηλώσεις άτομο από το στενό περιβάλλον του θύματος, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

«Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η κόρη και η μητέρα της; Σε κατάσταση σοκ. Το παιδί είναι τρομαγμένο. Τώρα πώς θα μεγαλώσει χωρίς τη μάνα του;» καταλήγει.

Σε σοκ και οι κάτοικοι στην γειτονιά όπου έγινε το φονικό, δε μπορούν να πιστέψουν πως ο σύντροφος της Γεωργίας μαζί με τον φίλο του έκοψαν το νήμα της ζωής της εγκυμονούσας και μάλιστα μετά για μέρες το απέκρυπταν.

«Δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα. Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε τι έγινε. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ μυστήριος. Μου είχε πει πως έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και για αυτό κυκλοφορούσε με μπαστούνι. Τον συνεργό δεν το ξανά είδα άλλη φορά στο σπίτι. Το μπαούλο μπορεί και να το πήραν από το υπόγειο της πολυκατοικίας» περιγράφει γειτόνισσα του δράστη.

«Την πρωτοχρονιά τον είδα να κατεβαίνει από τις σκάλες και του είπα «Ιάκωβε να μου δώσεις τα λεφτά για τα κοινόχρηστα». Μου απάντησε «όταν γυρίσω θα σου τα δώσω». Δεν τον ξανά είδα. Μετά από μέρες γέμισε η πολυκατοικία αστυνομία. Έτσι μάθαμε τι έγινε» θα προσθέσει ολοκληρώνοντας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Αλιφέρη – «Ήμουν σε καταστολή μέρες, έγινα λιώμα»

Τρύφωνας Σαμαράς – «Όταν έχασα την μητέρα μου στεναχωρήθηκα αλλά…»