Το λεμόνι, ειδικά εκείνο που μαζεύουμε από τον κήπο μας, έχει έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα και συνήθως το χρησιμοποιούμε τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαρτοπλαστική.
- Από την τόσο συχνή χρήση του όμως προκύπτουν μεγάλες ποσότητες “σκουπιδιών” από τις φλούδες του. Στο πλαίσιο της νέας αντίληψης για χρήση zero waste προϊόντων όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να μετατρέψουμε αυτές τις φλούδες του λεμονιού σ’ ένα νοστιμότατο μπαχαρικό.
Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ
GIPHY App Key not set. Please check settings