in ,

LOLLOL CryCry

Πως η Μαγγίρα «έφαγε» την Παπίλα – Το παρασκήνιο και το τέλος…

Οριστικό τέλος για την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1 μετά από μια καταληκτική συζήτηση που μαθαίνω πως είχε με στέλεχος του σταθμού.

  • Δεν υπήρχαν ούτως ή άλλως πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στο κανάλι και όπως σας είχα γράψει προ καιρού το συμβόλαιό της ήταν με την ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS και όχι με τον ΑΝΤ1 κεντρικά και ήταν σαφές: Για την διάρκεια της εκπομπής «Είμαστε μαζί».

Το «παράθυρο» πολύ μικρό που υπήρχε ήταν να αναλάβει καλοκαιρινή εκπομπή ταυτόχρονα με μια καινούργια εκπομπή το Σαββατοκύριακο που θα πήγαινε στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

  • Όμως εδώ και εβδομάδες μπάτζετ γιοκ καθώς το ποσό αυτό θα κατευθυνθεί μέσω της Oscar Productions για το στήσιμο της νέας εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα. Και εκεί βέβαια το μπάτζετ θα είναι χαμηλό ωστόσο η μεταγραφή της Μαγγίρα από το Open έφερε σαν καραμπόλα και την οριστική λήξη των συζητήσεων με την Ελίνα Παπίλα.

Πρόταση άλλη για την παρουσιάστρια δεν υπάρχει από ότι μαθαίνω αυτή τη στιγμή πάνω στο τραπέζι αλλά ίσως και να προκύψει στην πορεία…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Η συγκεκριμενη επεδιωκε την προβολη και τιποτα παραπανω, δεν ειχε καλη χημεια με κανεναν απο την ομαδα της , αντιθετα κολακευε οσους της ηταν χρησιμοι επαγγελματικα , τετοια ατομα υπαρχουν απειρα εκει εξω .Να δουλευει παντως δεν ειδα , εκτος απο τις δηθεν τυχαιες συνεντευξεις της για προσωπικη προβολη, δουλεια δεν φανηκε να κανει Οσο για το ,μπατζετ αν ηθελε ο ΑΝΤ1 να κρατησει, δεν νομιζω οτι θα κολλουσε εκει, τωρα ποιο κοροιδο αλλα θα βρεθει να την προσλαβει

Μήνυση Λιγνάδη στην Γερασιμίδου και 100.000 ευρώ από «όσους παρανόμησαν»

Στο «παρά ένα» απέφυγε το «κοκαϊνοπάρτι» γνωστή celebrity στη Mύκονο. Το κάλεσμα και το «άκυρο»