in

CuteCute OMGOMG

Πολυχρονίδης για Τροχό – «Σε 20 χρόνια βγαίνω σε σύνταξη. Βγαίνει 30η σεζόν»

Στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης λίγο πριν από την αποψινή πρεμιέρα του στον «Τροχό της Τύχης». στο Star.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει για δέκατη σεζόν στην τηλεόραση και μάλιστα επτά φορές την εβδομάδα, αλλαγή για την οποία ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

«Το έχουμε μετρήσει κι εμείς και είναι όντως η δέκατη σεζόν. Πάμε να φτάσουμε σε αριθμό επεισοδίων το εξωπραγματικό για τα 2.000 επεισόδια. Εγώ παίρνω σύνταξη σε 30. Προφανώς κάτι γίνεται καλά εδώ από την ομάδα μου και μπορούμε και όχι επιβιώνουμε, αλλά είμαστε εδώ τόσα χρόνια χωρίς καν να κουραζόμαστε» είπε αρχικά.

«Νιώθω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να παρακολουθήσουν και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή. Τούς δίνει κάτι και είναι μία συντροφιά. Εμείς μπορούμε, οπότε γιατί όχι; Αν είχε 8 ημέρες η εβδομάδα, θα κάναμε το 8 στα 8» πρόσθεσε.

Έχει κάποιο γούρι πριν από την πρεμιέρα;

«Στην πρεμιέρα υπάρχει ένα εθιμοτυπικό. Την παρακολουθώ πάντα μοναχός μου, όχι γιατί σημαίνει κάτι αυτό, αλλά γιατί έτσι συνέβη την πρώτη χρονιά και πήγε γούρι. Έτσι θα συνεχίσω να το κάνω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρίλερ – Οι 6 κλεμμένοι πίνακες της Ελαιουργικής, αξίας εκατ. ευρώ και το “πάρτι”

Λιβύη – Το τζιπ, το ντεπόζιτο και η αλλαγή διαδρομής που οδήγησαν στην τραγωδία