in ,

LoveLove

“Πόλεμος” για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 – Κρυφή έρευνα για τη δημοφιλία των προσώπων του σταθμού

Όπως σας έγραφα και χθες μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα αποφασίσει ο ΑΝΤ1 εάν θα κρατήσει ζωντανή ή όχι την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Διαβάστε τι γράφαμε ΕΔΩ
  • Η πλάστιγγα τις τελευταίες μέρες γέρνει υπέρ του «ναι». Να μείνει δηλαδή ανοιχτή η ζώνη αλλά με μείωση κόστους. Η Φαίη Μαυραγάνη δεν θα συνεχίσει. Άλλο πρόσωπο θα τοποθετηθεί στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής.
Ακούγονται και πάλι τα ονόματα της Μαρίας Αναστασοπούλου, του Νίκου Ρογκάκου αλλά και της Αναστασίας Γιάμαλη που τώρα είναι στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.
  • Ακούστηκε επίσης και το όνομα του Γιώργου Κούρου που εκφωνεί δελτία ειδήσεων στο κανάλι αλλά και της Μαρίας Σαράφογλου.
Σε κάθε περίπτωση ο ΑΝΤ1 θα στήσει μια σφιχτή πρωινή ενημερωτική εκπομπή που θα στελεχωθεί από πρόσωπα που είναι ήδη στον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1. Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η εκπομπή «I Love Sou Kou» της Μπέττυς Μαγγίρα.
Το πάνελ θ’ αλλάξει με ελάχιστα πρόσωπα να παραμένουν ενώ ενδεχομένως να μειωθεί ελαφρά και το μπάτζετ της εκπομπής. Ελαφρά γιατί ήδη η εκπομπή έχει «σφιχτό» προϋπολογισμό από την πρώτη μέρα που βγήκε στον «αέρα». Αυτά προς το παρόν γιατί την τελική απόφαση θα την πάρει η ανώτερη διοίκηση του ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κορωπί ΤΩΡΑ- Ανήλικος ξυλοκόπησε συμμαθητή του στο σχολείο. Με μαχαίρι ο δράστης

Βόλος ΤΩΡΑ – Φυλάκιση για το πάρτι συμμαθητών που κατέληξε σε βιασμό