in ,

CryCry

Πωλείται σε αστρονομική τιμή η βίλα του χρεωκοπημένου Κωστόπουλου στη Μύκονο

Δέκα περίπου χρόνια μετά την εξαγορά της, η βίλα που είχε στην κατοχή του ως το 2012 ο Πέτρος Κωστόπουλος, είναι και πάλι στο σφυρί.

Η συγκεκριμένη βίλα είχε περιέλθει στην Eurobank μετά την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ το 2012 και είχε εξαγοραστεί από τον Τσαρλς Γουόρθινγκτον, έναν από τους διασημότερους κομμωτές στον κόσμο.

  • Όπως αναφέρει το Bloomberg, στη βίλα που ανήκε στον γνωστό εκδότη και επιχειρηματία του Τύπου, έχει μπει πωλητήριο από τον ιδιοκτήτη της, τον Γουόρθινγκτον, με το αντίτιμο να είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Η συγκεκριμένη βίλα χτίστηκε το 1994 στα Χουλάκια, ένα μέρος στη Μύκονο όπου τότε δεν υπήρχε τίποτα και οι τιμές των οικοπέδων ήταν πολύ χαμηλές.

Από τη στιγμή που έχτισε εκεί τη βίλα του ο Πέτρος Κωστόπουλος, τα Χουλάκια έγιναν hot μέρος για αγορά σπιτιών και άρχισαν να ξεπετάγονται και άλλα πολυτελή οικήματα. Υπολογίζεται ότι στην περιοχή χτίστηκαν μετά, άλλες 300 βίλες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως τη βίλα αυτή την επιμελήθηκε ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος και αρχιτέκτοντας ήταν ο επιστήθιος φίλος του Θανάσης Χατζηλάκος.

Διαθέτοντας 8 δωμάτια και ευρισκόμενη σε μια έκταση 6.500 τ.μ., η συγκεκριμένη βίλα θα βγει σε πώληση από την Beauchamp Estates με τα 50 εκατομμύρια να κρίνονται ως μια πολύ υψηλή βάση, και να θεωρείται δύσκολο, προς το παρόν, να υπάρξει κάποιος που θα δώσει αυτά τα λεφτά, δηλαδή σχεδόν 10 φορές πάνω από την αγορά του, αν και έχουν ήδη γίνει στο νησί αγοραπωλήσιες οικειών μέχρι και 40 εκατομμύρια.

  • «Προσδοκώ να πουλήσω σε έναν αγοραστή από το εξωτερικό, καθώς το νησί προσελκύει τεράστια προσοχή από πλούσιους fashionistas ανά τον κόσμο», υποστηρίζει ο Γουόρθινγκτον.

Ο Γουόρθινγκτον, που έβγαλε μια περιουσία όταν το 2004 πούλησε την εταιρεία του με καλλυντικά, την PZ Cussons Plc έναντι 37 εκατομμυρίων λιρών, είχε αγοράσει τη βίλα το 2013 για 5.5 εκατομμύρια.

«Η Μύκονος έχει μια διαφορετική αγορά σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και προσελκύει πλούσιους αγγοραστές. Αυτή η βίλα έχει κάτι το μοναδικό που δεν συναντάται πουθενά αλλού στο νησί. Έχεις όλη τη θέα στο πιάτο σου, αλλά κανείς δε μπορεί να έχει τη δική σου θέα στο δικό του πιάτο», δήλωσε η Ρόι Δελδήμου, μεσίτρια που δραστηριοποιείται στο νησί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Το τρυφερό φιλί του Σπανούλη στη Χοψονίδου για τα γενέθλιά της  (video)

Μητσοτάκης για ναυάγιο – Καθάρματα οι διακινητές, εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο