in

AngryAngry OMGOMG

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 50χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 50χρονος που κατηγορείται για την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νίκαια.

Εναντίον του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

  • Το πρωί της Δευτέρας (23.01.2023) ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης γυναίκας στη Νίκαια ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την γυναικοκτονία. Ο 50χρονος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για την δολοφονία της 50χρονης συζύγου του το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (27.01.2023).

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής, ο 50χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

  • «Μεθούσε, τη χτυπούσε, καλούσε ασθενοφόρο και την ξαναχτυπούσε» – Ο συνεχιζόμενος εφιάλτης του θύματος γυναικοκτονίας στη Νίκαια

«Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου»

  • Ήταν λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου». Ο 50χρονος περίμενε τους αστυνομικούς να πάνε να τον συλλάβουν. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την ανάκρισή του: «Έπινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με την γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα».

  • Στραγγάλισε την γυναίκα του

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

  • Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 54χρονη

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ένα χτύπημα στο αριστερό βλέφαρο της 54χρονης αποκαλύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα είχε υποστεί ξυλοδαρμό πριν τελικά πεθάνει από τα χέρια του 50χρονου. Μαρτυρίες από γείτονες περιγράφουν επίσης περιστατικά ενδοικογενειακής βίας και παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς εκτός από ψυχικά προβλήματα ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τριαντάφυλλος σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τους… ψευτοφουσκωτούληδες και Βασάλο

Μαρία Μπακοδήμου – «Ο Μπο απέδειξε ότι είναι πολύ ωραίος τύπος και πολύ μάγκας»