in

CuteCute LoveLove

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι η μικρούλα;

Οι φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις που ίσως να τις έχουμε ξεχάσει με το πέρασμα του χρόνου.

 

  • Το όμορφο κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία σε μικρή ηλικία, μεγάλωσε και έγινε μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Έχει λάβει μέρος στην Eurovision, και στο «The Voice of Greece». Έχει συνεργαζεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι εμφανίσεις της στο πλευρό του γίνονται sold out.

Πρόκειται για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1994 στο Ζίγκεν της Γερμανίας. Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Λεχαινά Ηλείας.

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας, ενώ το 2015 έλαβε μέρος στη δεύτερη σεζόν του «The Voice of Greece». Η Ανδρομάχη βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Stavento και η συμμετοχή της στο show ολοκληρώθηκε στο 2ο live.

Από το 2015 έως και το 2017 συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ο όρος στο συμβόλαιό του που έκανε τη διαφορά

Ο ηθοποιός που πήρε τα πιο πολλά λεφτά στον «Μπακαλόγατο»