in

LoveLove OMGOMG

Ποια είναι η κόρη του Ορφέα Περίδη που «σαρώνει» στο Tik Tok

Η κόρη του καταξιωμένου τραγουδοποιού, Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας, Ηλιάνας Μιχοπούλου, Σοφία φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της και έχει ήδη ξεκινήσει να χαράζει τη δική της πορεία.

Η Σοφία Παυλίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στo Tik Tok με κάθε της βίντεο να συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες views. Το μότο της είναι το celebrate life, λατρεύει το φαγητό, το ευ ζην, και τα ταξίδια. Μέσα από τους λογαριασμούς της συστήνεται ως ψηφιακός δημιουργός, video και content creator.

 

Η Σοφία Περίδη όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών, «Γεώργιας Θεοδοσιάσης» το 2020. Πριν δυο χρόνια μάλιστα συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μύθοι του Αισώπου» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ έχει και κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Τα ταλέντα όμως της Σοφίας Περίδη δε σταματούν εκεί. Πρόσφατα συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του Ορφέα Περίδη, ο οποίος έχει τίτλο “Τρόκο τροκ” και είναι αφιερωμένος στα παιδιά. Και παρότι δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική, η Σοφία Περίδη ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια του δίσκου και εντυπωσιάζει με τη φωνή της.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραϊάνα Ανανία – «Αν το να με συκοφαντούν είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν»

”Ανεβάζει” τη θερμοκρασία η Μυρσίνη με τον χορό της κοιλιάς στην εκπομπή του Σεφερλή