in

CryCry

Πνιγμός 10χρονης στη Νέα Μάκρη – Το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μάκρη καθώς ένα 10χρονο κορίτσι έχασε την ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

  • Το άτυχο παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τοπικό κέντρο υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο μετέβη πλήρωμα της Άμεσης Δράσης για να ρίξει άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το marathonpress, το άτυχο κοριτσάκι 10 ετών, άριστη κολυμβήτρια, παρέα με ένα αγοράκι από φιλικό ζευγάρι έπαιζαν στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών.

Κάποια στιγμή το κοριτσάκι έμεινε μόνο του για ένα λεπτό. Επιστρέφοντας, το αγοράκι την είδε αναίσθητη στον πυθμένα της πισίνας και κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Κάλεσε αμέσως βοήθεια και οι ένοικοι φώναξαν τον ναυαγοσώστη που έχει πόστο απέναντι στην παραλία, ενώ στο σημείο κατέβηκαν από τα διαμερίσματά τους και τρεις γιατροί, πιθανότατα ένοικοι του συγκροτήματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν ΚΑΡΠΑ για αρκετή ώρα, με το άτυχο κοριτσάκι να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πένθος στην ΑΕΚ – Νεκρός ο Ανδρέας Βούλγαρης

Αλίκη Κατσαβού – «Ο Φοίβος δεν βλέπει τις ταινίες του πατέρα του γιατί…»