in

OMGOMG

Πνιγμός 10χρονης στη Νέα Μάκρη – Ήταν φαγωμένη και έμεινε στον πάτο της πισίνας για τρία λεπτά

Η 10χρονη έπαιζε με ένα άλλο παιδάκι. Το παιδί έφυγε κάποια στιγμή για να πάρει κάτι από το δωμάτιό του και η 10χρονη έμεινε μόνη της με την μητέρα που μάζευε τα πράγματα.

Πληροφορίες λένε ότι η μικρή είδε μία μάσκα στην πισίνα και πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των παιδιών -να ρίχνουν την μάσκα στην πισίνα και μετά να την πιάνουν.

  • Το κορίτσι φαγωμένο όντας… βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει την μάσκα ωστόσο το γεγονός ότι είχε φάει, έφερε το τραγικό αποτέλεσμα. Το παιδί έμεινε στον πάτο της πισίνας για περίπου τρία λεπτά. Οι δυο ιδιώτες γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ΚΑΡΠΑ στο κορίτσι ανέφεραν πως το παιδί έβγαζε φαγητό από το στόμα του.

Μέσα σε 10 λεπτά έφτασαν στο σημείο στη Νέα Μάκρη δύο μηχανές κει στη συνέχεια το ασθενοφόρο. Το 10χρονο παιδί είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία.

Στο σημείο έφθασε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του πνιγμού του μικρού παιδιού, το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε άλλα προβλήματα, θα φανούν μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Σασμός» – Το νέο τραγούδι και η εμφάνιση έκπληξη

Πυρόπληκτος από τη φωτιά στο Λουτράκι- «Κάηκε το σπίτι μας, δεν έχω τα φάρμακά μου, μείναμε στο δρόμο»