in ,

CryCry LOLLOL

Πλούσιο παρασκήνιο και στοιχήματα – Πάγος μεταξύ Σκορδά – Γιαννακοπούλου για το «Fay’s Time»

Ρητή εντολή του ΣΚΑΪ να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες της αρχισυντάκτριας της εκπομπής – πάτου της Σκορδά Fay’s Time Αγγελικής Γιαννακοπούλου έχει δοθεί προς πάσα κατεύθυνση στην εκπομπή.

  • Στήλες μη εμπορικές, καμένα πρόσωπα, άνευρα ρεπορτάζ και βέβαια καμένα θέματα που έχουν παίξει στα άλλα κανάλια από το πρωί συνθέτουν τη σκαλέτα της εκπομπής. Μιας κακής σκαλέτας που δεν μπορεί να υπηρετηθεί από το άνευρο πάνελ και από μια παρουσιάστρια που βλέποντας το τέλος να έρχεται έχει από μηδαμινά έως ανύπαρκτα περιθώρια αντίδρασης.

Στον «πάγο» είναι η σχέση Φαίης Σκορδά – Αγγελικής Γιαννακοπούλου. Και από τα χρόνια που συνεργάζονταν στο Mega πριν μια δεκαετία και βάλε φαίνεται σαν να έχει περάσει κυριολεκτικά ένας αιώνας.

Τώρα τα στοιχήματα στο Φάληρο πέφτουν βροχή για το εάν και το κατά πόσο η αναγκαστική αυτή επαγγελματική συγκατοίκηση θα μακροημερεύσει..

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Θυμάται κανείς, άραγε, ποια αρχισυντάκτρια έκαψε την πεντάδα του “Όμορφου Κόσμου” στο τότε κραταιό Mega, το οποίο είχε προγράμματα που έκαναν μέχρι και 50% ;

    Παρεάκια της τηλεόρασης…

    Να μη μιλήσουμε για τα πρόσωπα που βγάζει ο Σκάι μπροστά από τις κάμερες.

  2. οτι Δεν μπορει να διαχειριστει πολιτικα και αλλα θεματα γιατι δεν εχει την υποδομη γι αυτο. Πχ με το θεμα του Κασσελακη ,ενω ολοι της ελεγαν οτι ειναι ενα στημενη η ολη διαχειριση της εικονας του , η Σκορδα επεμενε οτι αυτο γινεται αυθορμητα και οτι οι δημοσιογραφοι κανουν ολον αυτο τον ντορο επειδη τον ακολουθουν κατα ποδας. Ο Βουρακης δε με το ζορι κρατιεται να μην της τα χωσει. Η διαφορα με την Μενεγακη στα πρωτα της χρονια , αλλα και μετα ,ειναι οτι η Μενεγακη για πολλα χρονια ακουγε , ρουφουσε και διαμορφωνε αποψη. Αν δεν ηξερε δεν μιλουσε και αφηνε αλλους να κατευθυνουν την συζητηση

Βίντεο από την Πάρνηθα – Έτσι οι εμπρηστές έκαψαν τον «πνεύμονα» της Αττικής

Βίντεο από παλιά ομιλία του Κασσελάκη – «Κωλοτούμπας. Υποστηρίζει όλα όσα ειρωνεύονταν οι αριστεροί»