in

OMGOMG

«Πληρωμένη» απάντηση από επαγγελματίες στην Συνατσάκη – «Το Πήλιο είναι τρόπος ζωής»

Πολλές είναι οι αντιδράσεις Βολιωτών και Πηλιορειτών τα τελευταία 24ωρα για τα λεγόμενα της γνωστής παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη, η οποία επισκέφθηκε το Πήλιο για τις ημέρες του Πάσχα, έφυγε όμως άρον άρον για να βρει… πολιτισμό. Η γνωστή πλέον instagramer επισκέφθηκε το Πήλιο με το μόλις τεσσάρων μηνών μωράκι της και τον σύντροφό της και όπως έγραψε χαρακτηριστικά «…αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι, χρειάζεται να περάσεις 1,5 ώρα το λιγότερο στροφιλίκια πάνω στο βουνό. Για να φύγεις και να βρεις λίγο πολιτισμό. Μην το κάνετε».

  • Η ανάρτησή της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με κατοίκους και επαγγελματίες του τουρισμού να απαντούν στη Μαίρη Συνατσάκη ότι θα έπρεπε οι επιλογές της να είναι διαφορετικές δεδομένου και των συνθηκών και ιδίως του μωρού της, που ήταν μαζί της στις διακοπές και όχι να δυσφημίζει το Πήλιο και τα χωριά του.

Μάλιστα στα σχόλια της ανάρτησής της αναφέρει ότι έκανε διακοπές στον Αη Γιάννη, ο οποίος θεωρείται και είναι το πιο κοσμοπολίτικο τουριστικό σημείο του Πηλίου, ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές, με τους Βολιώτες να της απαντούν ότι η επιλογή της δεν ήταν η κατάλληλη για τον τύπο διακοπών που ήθελε να κάνει και δεν φταίει σε τίποτα το μέρος.

Μεταξύ των απαντήσεων που απευθύνεται προς τη Μαίρη Συνατσάκη ήταν και αυτή της Βολιώτισσας συμβούλου φιλοξενίας και τουριστικών επιχειρήσεων και μέλους της γαστρονομικής κοινότητας Πηλίου κ. Αγγελική Βογδάνου, η οποία κοινοποιήθηκε ήδη από δεκάδες Πηλιορείτες και όχι μόνο και πραγματικά δίνει «πληρωμένη» απάντηση στην διάσημη influencer, η οποία «τα έβαλε» δημοσίως με την περιοχή μας.

Ειδικότερα, η κ. Αγγελική Βογδάνου γράφει στην ανάρτησή της που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου:

«Κάποιες συμβουλές στην γλυκιά Μαίρη, σε όλες τις μανούλες με μωρά και σε όλους τους επώνυμους που διαθέτουν επιρροή στο ευρύ κοινό:

  1. Μωρομανούλες: Ναι μπορείτε να πάτε οπουδήποτε με το μωρό σας αλλά ελέγξτε πρώτα τις συνθήκες ρε κορίτσια.

ΝΑΙ το Πήλιο ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ με 24 ΧΩΡΙΑ!

Υπάρχει κοντινό χωριό στο Βόλο, υπάρχει και χωριό που θες να φτάσεις 1μιση ώρα στον «πολιτισμό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε….

Υπάρχουν εκατοντάδες πληροφορίες για το βουνό Πήλιο, καμιά δεν είναι κρυφή.

Άρα, αν θες και φύση και ασφάλεια, μένεις κάπου κοντά στην πόλη. Τόσο απλό.

  1. Μαιρούλα και όλοι οι επώνυμοι και ινφλουένσερς, επηρεάζετε κόσμο. Υπάρχει κόσμος που επιλέγει ένα ρούχο γιατί το φοράτε εσείς και πληρώνεστε γι’ αυτό, μια τοποθεσία που πάτε, έναν καφέ που πίνετε…. Την επόμενη φορά που θα αναφερθείτε σε κάτι που έχει όνομα, καλό είναι να το σκεφτείτε πριν το ξεστομίσετε.
  2. Επισκέπτες γενικότερα…. Προς Θεού, υπάρχει σωρεία πληροφοριών για όλους τους προορισμούς. Πριν ξεκινήσετε για κάποιον απ αυτούς, δείτε καλά, είναι αυτό που έχετε ανάγκη; αυτό που καλύπτει τις επιθυμίες σας αλλά και τους φόβους σας; Είστε έτοιμοι γι αυτόν;; Ή πάτε επειδή πήγε η Βανδή με το σκάφος;
  3. Τέλος, το Πήλιο δεν είναι για όλους.

Δεν είναι για ανθρώπους που θεωρούν την ελληνική ύπαιθρο «μη πολιτισμό».

Δεν είναι για ανθρώπους που δεν έχουν ευελιξία στη ζωή τους.

Δεν είναι για ανθρώπους που ζορίζονται όταν αλλάζουν το συνηθισμένο περιβάλλον τους για κάτι διαφορετικό.

Το Πήλιο είναι τρόπος ζωής.

Αν μπορείς και θες, έλα».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Το βούρλο πήρε ένα μωρό και πήγε στο Πήλιο και αντί να αναγνωρίσει την ηλιθιότητα της τα ρίχνει στην περιοχή. Και ο κόσμος αντί να αγνοήσει τέτοια άτομα τα στηρίζει με likes και follow, τους κάνει δυνατούς. Αυτοί είμαστε και αυτά τα βούρλα μας αξίζουν.

Αλέξης Γεωργούλης – Επικοινωνία της Βόζεμπεργκ με την Χρονοπούλου μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης

Το… κάρφωσε η παραγωγή σε Βασάλο – Απάντησε για το ερωτικό ραντεβού με Σταυρούλα στο δάσος! (Video)