in ,

OMGOMG

Παραιτήθηκε ο Τσίπρας από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (Δείτε LIVE)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου που συνεδρίασε νωρίτερα.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Ζάππειο όπου σε λίγο ο Αλέξη Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις.

  • Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από την Κουμουνδούρου υπήρχε η διαρροή για το πνεύμα των δηλώσεων Τσίπρα στο Ζάππειο ότι θα πρόκειται για «τσουνάμι αλλαγών» και θα περιέχουν «εκπλήξεις».

Η αρχική ατζέντα της συνεδρίασης του πρώτου κομματικού όργανου που συνεκλήθη μετά την δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα σε εθνικές εκλογές, ήταν ο καθορισμός των ημερομηνιών για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη διεξαγωγή συνεδρίου με «σαρωτικές αλλαγές» όπως είχε αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη δήλωσή του το βράδυ των εκλογών του Ιουνίου.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

46 Comments

    • Σε γλεντάει ακόμα και εκτός πολιτικής. Δεν σε βλέπω καθόλου να γελάς και να χαίρεσαι. Μόνο να τρώγεσαι μαζί του. Τόσο πολύ σε πονάει πχια? Όλοι εμείς οι σχολιαστές γελάμε πολύ με τα σχόλιά σου. Ποπ κορν και παγωτό τρώμε και απολαμβάνουμε την φαγωμάρα σου βρε. Στον ύπνο σου τον βλέπεις. 🤣🤣🤣🤣🤣
      Πω πω, εμμονή.
      Επειδή μόλις είδα ότι είχες μια “ανησυχία” για εμένα, θα σε ενημερώσω πως θα περάσω τέλεια την επόμενη τετραετία! Εσύ να δω τι θα κάνεις που φυτοζωείς, κακομοίρη! Εγώ έχω δρομολογήσει την ζωή μου σωστά. Πέρνα κι εσύ απ’ τα γραφεία μας να βρεις καμμιά δουλίτσα και μόλις στρώσεις και συνηθίσεις θα καλοπερνάς. Έλα να σε κεράσουμε και κατιτίς. Γιατί το απόκομμά σου δεν βλέπω να σου βρήκε τίποτα ακόμα.
      Μου αρέσει όμως που χαίρεσαι, κοροϊδεύεις και επιθυμείς την καταστροφή των συνανθρώπων σου που έχουν μείνει άνεργοι εξαιτίας σας. Η ανεργία μαστίζει τους Έλληνες, κυρίως τους νέους, κι εσύ κάνεις πλάκα εις βάρος τους ενώ δεν έχεις δουλέψει ποτέ ούτε μια μέρα στην ζωή σου.
      Καμαρώστε όλοι έναν μαλάκα που χαίρεται με τις συμφορές των συμπολιτών του.
      Εντωμεταξύ, με όλα αυτά που λες και ρωτάς (τι θα κάνεις για τέσσερα χρόνια κλπ.), παραδέχεσαι ευθέως ότι το απόκομμά σου βασανίζει και τιμωρεί τον κόσμο και του κάνει τον βίο αβίοτο, δεν δίνει εργασία και έχει αυξήσει την ανεργία μαζί με χίλια δυό άλλα αρνητικά. Είσαι τόσο βλαμμένο και κακό που αντί να βοηθάς το κόμμα σου, λες την αλήθεια γι’ αυτό και παινεύεσαι κιόλας. Ότι είναι άχρηστο και καταστροφικό δηλαδή.
      🤣🤣🤣🤣🤣
      Εγώ μετά τις σπουδές μου, βρήκα την πρώτη μου κανονική δουλειά με σύμβαση (και ένσημα) για δύο χρόνια, χάρη στα ωραία προγράμματα που είχε το κόμμα μου. Και πρόσφατα, πήγα και ζήτησα από το κόμμα μου να μου βρει αξιοπρεπή δουλειά και μου βρήκε γιατί αν περίμενα από εσάς, σώθηκα…
      Καλό από εσάς δεν είδα, μόνο κακό. Μην μιλήσω για τα funds και τι τραβάω εξαιτίας σας.
      Μετά σε πειράζει που σου λέω αυτά που σου λέω όταν εσύ έχεις πει τα αίσχη. Τα θέλει ο πωπός σου.

  1. Ελάτε μαζί μας στον ΣΥΡΙΖΑ (με ή χωρίς τον Αλέξη)! Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη αν θέλετε!
    Θα κάνουμε και ωραία τραπέζια, ωραίες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ωραία γλέντια μερακλίδικα με καλή ελληνική μουσική και την Πρωτοχρονιά θα κόβουμε και νόστιμη βασιλόπιτα! 🎂 Τέλεια θα περνάμε! 🌞

  2. Μορφωμένος άνθρωπος με ήθος.
    Κανείς δεν θα είναι ηγέτης σαν τον Αλέξη αλλά είναι ο δεύτερος καταλληλότερος.

  3. BΡΕ OYΣΤ!!!!!!Τελειωμένοι είστε, καλό 3% που σας ανήκει!!!

    Η δε ΖΑΙΑ έχει πάθει παράκρουση που έχασε το μεγάλο πολιτικό των κάθε 100 χρόνων μουαχααχαα
    Θα μας λείψει το γέλιο που ρίχναμε με το Ζήκο…Να μαζέψουμε υπογραφές να μη φύγει το παιδί,όπως είπε και ο πισογλέντης ψαροψήστης…

    ΑΛ6 σε αγαπάμε μας έκανες καινούργιο συκώτι από τα γέλια μη φύγεις you are very best you speak england very much!!

    Ποιός μας γλεντάει έρμη Ζαία;;; 41 πόντους πίτσα σας κέρασε ο Μητσοτάκης από τη μύτη σας βγήκε τόση πίτσα,αφήστε και κανένα κομμάτι για κανέναν άλλο τόση πείνα πιά;;Πόση ξεφτίλα πιά;;Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει seppuku από ντροπή και μόνο….Πάιζει να είναι και η μεγαλύτερη ήττα/ξεφτΊλα όλων των εποχών…Ούτε ο Ανδρέας με το ειδικό δικαστήριο και τη Λιάνη δεν έχασε τόσο το 1989….Τόσο ξεφτΊλας και αποτυχημένος που θα τον λυπόμουνα άμα τον συμπαθούσα…

    Αλλά έρχεται ο νέος σωτήρας με το λιε και το νίε Τεμπονέρας επάγγελμα ο γιός του μπαμπά του….ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ!!!!!Ο θίασος συνεχίζει!!!

    • Ο τοξικός λόγος είναι το στοιχείο σας. Σου απαντάω ακριβώς στο ίδιο ύφος λοιπόν.

      Κανονικά, εσείς ανήκετε στο 3%!!!!!!!!!! Τελειωμένος είναι ο λαός από εσάς.
      Έρμε κακομοίρη Δούλε, λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά είμαι πολύ ευτυχής και σε εντελώς νηφάλια αλλά χαρούμενη κστάσταση. Δεν θα σας κάνω ποτέ το χατίρι να χαλάσω την ζαχαρένια μου για εσάς.
      Δεν κατάλαβες μάλλον τίποτα απ’ όσα έγραψα ή τα παραφράζεις όπως σε βολεύουν.
      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που αποχώρησε ο Αλέξης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει. Πόσο πιο σαφής να γίνω? Εγώ αν θυμάσαι είχα πει πριν και μετά τις εκλογές ότι η δεξιά θα κερδίσει γιατί αφουγκράζομαι την πραγματικότητα.
      Είναι πράγματι τόσο σπουδαίος πολιτικός όπως λες, χωρίς καθόλου πλάκα, αφού ξελάσπωσε την χώρα από τα σκατά σας.
      41 πόντους πίτσα σας κέρασε μόνο εσάς ο δικός σας και σας βγήκε ξινή όλη από την μύτη τόση πίτσα, που τον ψηφίσατε και σας επηρεάζει άμεσα.
      Εγώ δεν ψήφισα κανέναν και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
      Και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Έχω όμως τις απόψεις μου, θα τις στηρίζω πάντα και ξέρω πως αν χρειαστώ βοήθεια σε κάποια ανάγκη, αυτοί που υποστηρίζω ιδεολογικά θα είναι εκεί. Και ήταν εκεί, αυτές τις απειροελάχιστες στιγμές όταν τους χρειάστηκα. Έχω την ιδεολογία μου και την εφαρμόζω στην πράξη όσο μπορώ. Αν δεν υπάρχει αλληλεγγύη και δεν βοηθήσει ο ένας τον άλλον, τότε δεν υπάρχει ανθρωπιά.

      Τα κομμάτια τα φάγατε όλα εσείς γιατί είστε λαίμαργοι. Πού να μείνει για άλλον άνθρωπο?

      Δεν είναι ξεφτίλα να χάνεις από τους ξεφτίλες, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ.

      Στην πραγματικότητα, η μόνη που έχασε είναι η χώρα και ο λαός και κανένας άλλος. Όμως ο κόσμος το διάλεξε, αυτός θα υποστεί και τις συνέπειες. Κρίμα μόνο για αυτούς που δεν το διάλεξαν.
      Γι’ αυτούς που το επέλεξαν, δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου.

      Ο Αλέξης είναι σοβαρός, επιτυχημένος, υπερήφανος και ευτυχισμένος.
      Και τον συμπαθείς και τον εκτιμάς. 🌞 Δεν έχει κανέναν λόγο να ντρέπεται.
      Είμαστε, όλοι όσοι τον στηρίζουμε, περήφανοι γι’ αυτόν και είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.
      Καλά έκανε και έφυγε για να ησυχάσει από την τοξικότητα.
      Όσο για τον Τεμπονέρα, ανέφερα ότι κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αλέξη και ούτε με αφορά ιδιαίτερα το κόμμα χωρίς αυτόν αλλά εκτιμώ αρκετά στελέχη που είναι αξιόλογα και ο Τεμπονέρας είναι ο δεύτερος καλύτερος μετά τον Αλέξη για την ηγετική θέση. Είναι αυτοδημιούργητος και μορφωμένος.
      Το επάγγελμά του είναι δικηγόρος και καλό θα είναι ειδικά γι’ αυτόν και τον αείμνηστο πατέρα του, κυρίως εσείς, να δείχνετε σεβασμό. Είναι ντροπή δηλαδή. Και να μην έχετε τόσο επιλεκτικές “ευαισθησίες”.
      Είναι απαράδεκτο και ρατσιστικό να κοροϊδεύετε την άρθρωση ή την προφορά των άλλων γιατί αν το πάμε έτσι, εσείς έχετε τόσους ψευδούς.
      Στην τελική, ας είχαν κι άλλοι τις γνώσεις και το ήθος του Τεμπονέρα κι ας μιλούσαν με νιε και λιε.
      Τιμή του και καμάρι του. Είναι σωστός άνθρωπος και επαγγελματίας.
      Και του Αλεξη τα Αγγλικά υπέροχα είναι.
      Είδαμε και τα δικά σας τα παραμορφωμένα βλαμμένα. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Σωτήρα δεν χρειαζόμαστε βρε, αφού έχουμε τον δικό σας. Όπως και ο θίασος που συνεχίζει είναι δικός σας! Μπουαχαχαχαχαχαχα!
      ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ…

      Υ.Γ. Να μην λυπάσαι ποτέ κανέναν γιατί ο οίκτος είναι απάνθρωπο συναίσθημα.
      Άλλο λυπάμαι = συμπάσχω, κι άλλο νιώθω οίκτο.

    • Γιος της μαμάς του; Μην τα λέτε αυτά γιατί γελάνε και οι πέτρες. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Χαρείτε την φυγή του Αλέξη και ευχηθείτε να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Παυλάρας για να φτάσει το κόμμα στα τάρταρα. Κουτί θα σας έρθει. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Δεν φταίει ο Αλέξης άμα είναι τα μυαλά του κόσμου οπισθοδρομικά και βλαμμένα.
      Θα κάνουν χαρακίρι οι ψηφοφόροι σας στο εγγύς μέλλον. Ας πρόσεχαν.

    • Για την υστερία. Που να μην κερδίζατε κιόλας πως θα κάνατε. Εσείς δεν ευχαριστιέστε με τίποτα.
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Αν κάποιος δικός σας πολιτικός μιλούσε με νιε και λιε, όλο και κάποιον θα έχετε, δεν θα το σχολίαζες καθόλου αυτό. Είναι μικρότητα και ανούσιο. Το θέμα σου τελικά δεν είναι τα ίδια τα πρόσωπα αλλά ο χώρος της Αριστεράς για τον οποίον εκδηλώνεις μια άνευ λόγου και αιτίας εμπάθεια.
      Το σκεπτικό σου και τα μυαλά που κουβαλάς είναι επικίνδυνα… Άμα είναι να ξεπάστρευες όλους αυτούς που δεν σου αρέσουν, τότε θα μέναμε πέντε άτομα πάνω στην Γη. Σε λυπάμαι για τις απόψεις σου. Μην με σκοτώσεις επειδή δεν έχω την ίδια πολιτική ιδεολογία με εσένα, pleaseeeee…

      Ακόμα με τον Αλέξη ασχολείστε παρόλο που έφυγε.
      Τέσσερα χρόνια κυβερνάτε με αποτελέσματα τραγελαφικά.
      Να δούμε τώρα που έφυγε αυτός και θα στραφούν όλοι πάνω σας, ποιον θα χτυπάτε για σάκο του μποξ.
      Αντίπαλός σας είναι μόνο ο εαυτός σας.

    • Και ιδού τα αποτελέσματα! Θα απολαμβάνω την ζωάρα μου βλέποντας την καταστροφή τους.
      Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Θα πέσει τρελό γέλιο με την κατάντια του ηλίθιου λαού.
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    • Εσύ τους διάλεξες, άλλωστε. Σε εσένα μπαίνουν, εσένα πονάνε.
      Μην ξεχάσεις να βάζεις και Procto Synalar, παλιοΜαλάκα, ε Μαλάκα. 🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Χαίρομαι πολύ για την πάνσοφη απόφαση του Αλέξη μας! 🌞
    Α ρε Αλέξη! Θα τους γλεντάς ακόμα και στο 3% να πας. Ακόμα και να αποσυρθείς από την πολιτική θα τρώγονται από το κακό τους μαζί σου. Προφανώς, κάτι εκανες πολύ καλά!
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. 🌞

  5. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς και να τους δίνει καμμία αξία και σημασία.
    Από εκεί να καταλάβετε ποια άτομα ψηφίζουν δεξιά…

  6. Φυσικά και αστειεύομαι. 🤣🤣 Είστε ικανοί να το πάρετε σοβαρά κι αυτό. 😘💃

Τέσσερις φορές δάγκωσε την 4χρονη η οχιά – Πως είναι ΤΩΡΑ η υγεία της;

Βόμβα μεγατόνων από διάσημη του Survivor – «Έστησαν» την ψηφοφορία για να φύγει. «Γνωρίζω ότι…»