in

Μαρίνα Ασλάνογλου – «Πλημμύρισε το εξοχικό μας στην Σκιάθο και…»

Την καλή του φίλη και συνάδελφο, Μαρίνα Ασλάνογλου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη διπλή φυσική καταστροφή που υπέστη η ίδια και ο σύζυγος της, Δήμος καθώς και τον τρυφερό τρόπο που τους προσέγγισε σε αυτές ο γιος τους.

  • Ειδικότερα, η Μαρίνα Ασλάνογλου εκμυστηρεύτηκε πως «πριν από λίγο καιρό που πλημμύρισε η Σκιάθος, πλημμύρισε το σπίτι μας. Η περιουσία του Δήμου στην Μάνδρα κάηκε σε ένα πολύ μεγάλο της κομμάτι, το εξοχικό στη Σκιάθο πλημμύρισε και λέγαμε κάτι με τον Δήμο εκείνη την ώρα. «Μα είναι δυνατόν;» και αυτό και εκείνο. Λέει τότε ο γιος μας: «Μαμά, μπαμπά, μη φωνάζετε. Την βροχή την στέλνει ο Θεός».

«Σου λέει δηλαδή κάτι τέτοιο το παιδί σου και λες, «ουάου». Τι να του πεις εκείνη την ώρα; Γιατί καταλάβαινε, έβλεπε την ένταση μας. «Και τι; Δεν θα ξαναέχουμε σπίτι;» ρωτούσε και εμείς του απαντούσαμε πως «όλα θα φτιάξουν και αυτά φτιάχνουμε, αγάπη μου» και «ας είναι μόνο αυτά τα προβλήματα». Εμείς να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία». «Ήρθε λοιπόν και μας αγκάλιασε και μας λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένεια που έχουμε». Και μόνο που το λέει αυτό ένα πλασματάκι πεντέμισι χρονών, νιώθεις πολύ γεμάτος και σκέφτεσαι ότι κάτι κάνεις καλά» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Ασλάνογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτσι θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή – Καλή ψήφο

Εξαφανίστηκε στην Αθήνα – Όλοι ψάχνουν την Σοφία Λουκάκη