in

Πιτσιλής – Εντοπίσαμε influencer που φοροδιέφευγε συστηματικά, θα γίνουν ανακοινώσεις

Δίνουμε τη δυνατότητα συνεργασίας με τους πολίτες στην κοινή μάχη κατά της φοροδιαφυγής, δήλωσε σήμερα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. Ο κ. Πιτσιλής μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, με αφορμή την εφαρμογή «απόδειξη», στην οποία οι πολίτες θα ελέγχουν εάν η απόδειξη που λαμβάνουν είναι γνήσια ή πλαστή.

  • Ακόμα, ο Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε πως μέσω social media γίνεται παρακολούθηση της φοροδιαφυγής και έχουν εντοπιστεί πολλές υποθέσεις, για τις οποίες θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει εντοπιστεί ήδη ένας influencer ο οποίος φοροδιέφευγε συστηματικά. Σε ό,τι αφορά το τεκμαρτό εισόδημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, είπε πως δεν μπορεί κάποιος να δουλεύει και να λέει ότι βγάζει λιγότερα από τον κατώτατο μισθό.

  • Στη συνέχεια ο κ. Πιτσιλής επισήμανε πως, εάν αποκαλύπτεται μηχανισμός παραποίησης ταμειακών μηχανών, ο καταγγέλλων θα παίρνει δεκαπλάσιο ποσό της αξίας της απόδειξης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δήμητρα Βαμβακούση – Δείτε την να ποζάρει χωρίς εσώρουχο…

Λάρισα ΤΩΡΑ – Αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο – Δύο τραυματίες